Du har ingen varer i handlekurven.

Vinterjakker

Filtre
elementer per side

Oppdag den ultimate jakken for skidager med vår Women's Snowplay Ski Jacket. Denne lette jakken er perfekt for pudderentusiaster og tilbyr fremragende vanntett og pustende beskyttelse, slik at du kan nyte en lang dag i bakken.

Skreddersy kroppstemperaturen din etter anstrengelsesnivå med praktiske glidelåsventiler under armene. Jakken er designet med tanke på skikjøring, inkludert artikulerte ermer for maksimal mobilitet, en lomme for heiskort og en hette som passer sammen med hjelm.

kr 2 099 kr 2 999

Haugland Dunkåpe: Det ultimate vinterplagget for den moderne byvandrer.

Denne kåpen er skapt for de kaldeste vinterdagene, og gir deg både stil og varme i ett. Designet er både sofistikert og tidløst, noe som sikrer at du alltid vil være på mote. Med sin beskyttende lengde rett under knepartiet, sikrer den en perfekt kombinasjon av komfort, varme og funksjonalitet. Den er også utstyrt med praktiske funksjoner som avtakbar hette, lycra mansjetter, og romslige frontlommer.

Og det beste av alt? Den er fylt med 100% resirkulert dun fra Re:Down®, som betyr at du ikke bare ser bra ut, men også tar et bærekraftig valg.

kr 1 999 kr 2 999