Du har ingen varer i handlekurven.

Sykkelcomputer

Filtre
elementer per side
Bosch Nyon/Intuvia Display Holder, Inkl. 1500mm kabel til driver
kr 599
Bosch Performance Intuvia Antrasitt Display
Display kompatibelt med alle Performance og Active line oppsett fra og med 2014.

Bosch Performance Intuvia gir god oversikt over ladestatus, hastighet, modus, distanse, rekkevidde, total distanse og tid. DIsplayet kan enkelt brukes om det er lyst eller mørkt ute og under alle forhold.
kr 1 499
Bosch Nyon BUI350 baner vei for en fullstendig tilkoblet el-sykkel opplevelse. eBike Connect applikasjonen kobler Nyon sammen med smarttelefonen og utveksler data om ruter og aktiviteter. Fargeskjermen støtter deg som en smart guide når du utforsker ukjente steder og fungerer som en personlig trener ved å gi deg treningsdata. Du kan enkelt betjene Nyon via berøringsskjermen, og kontrollere den ved hjelo av den separate kontrollenheten med du sykler. Uansett om du er på en lengre sykkeltur eller en rutinetur sørger den robuste og lettstelte skjermen for at du alltid har godt med utstyr uansett situasjon og vær. Computeren er smartere, mer intuitiv og mer tilkoblet enn noen gang.
kr 3 900
Den nye Bosch Purion-skjermen ble designet som et alternativ til Intuvia-skjermen, med vekt på kompaktitet og enkel betjening.
kr 1 465
Koble til turen din.

Integrert Cannondale-hjulsensor, utviklet sammen med Garmin, gir hypernøyaktig hastighet, rute- og avstandsinformasjon, registrerer sykkelen din, minner deg om nødvendig service og mer, gjennom den gratis Cannondale-appen.
kr 699
Ecoride C3 fargedisplay til 28" hjul.

Leveres med 2 stk. nøkkelkort.

(Denne er også bakoverkompatibel til sykler som er utstyrt med C2-28" computer).
kr 1 259
MH-dekselet beskytter Bosch Nyon (BUI350) ebike-display og kontrollenhet mot riper, smuss, vannsprut og skader.MH-dekselet kan enkelt og raskt monteres på displayet eller kontrollenheten. Ingen fjerning nødvendig. Skjermen forblir fullt operativ.
kr 399
HASTIGHETSSENSOR BLUETOOTH®

Øk sykkelytelsen med sykkelhastighetssensoren og mål hastighet og avstand nøyaktig.

Sensoren fungerer med Bluetooth® Smart-teknologi og bruker lite batteri.

Du kan senere analysere turen din i Polar Flow-nettjenesten.
kr 449
En super sykkelcomputer fra Sigma med temperaturmåler, som gir deg alle de 10 mest nødvendige funksjoner, samtidig som den er lett å bruke. Meget nett og pent design, samtidig som displayet er maksimert på flaten.
kr 799