Du har ingen varer i handlekurven.

Tape og Tilbehør

Filtre
elementer per side
Krystallklar og meget allsidig tape. Effektiv i reparasjoner av telt, gummimadrasser og dunjakker. Gulner ikke over tid.

Gorillatape krystallklar er utrolig sterk og perfekt for praktisk tal usynlige reparasjoner.
kr 159
Dobbelt limlag, ekstra tett vev og utrolig sterk! Motstår fuktighet, UV-stråler og ekstreme temperaturer. -30ºC til +66ºC.

Den robuste overflaten tåler vær og vind. Og det dobble laget med lim forblir sterkt, uansett hva det utsettes for.
kr 69
Maksimal friksjon og bedre ytelse for klatring og buldring uten det alltid tilstedeværende støvet. Flytende kritt er ideelt som et ekstra tørt underlag. Fingrene forblir tørre og du har mer grep. Flytende kritt har en kremet konsistens og kan fordeles presist på huden. Utviklet spesielt for klatretreningssentre.
kr 159
Tear-Aid reparerer det meste, og er et must å ha med i sekken, enten du er på jakt i skogen, ved fiskeelva eller på campingtur. Bruksmulighetene er nærmest uendelige: hull i teltduken eller vadebuksa, rift i regnjakka, lekk dusjpose, til reparasjon av båtkalesjer, gummibåter, luftmadrasser, oppblåsbare badeleker med mer.

Tear-Aid Kit A fester og tetter alle stoffer unntatt vinyl. Produktet er svært enkelt å bruke: pass på at området som skal repareres er tørt, og gni på lapp i ønsket størrelse.
kr 149