Du har ingen varer i handlekurven.

Aerobie

Filtre
elementer per side
Alle vet at boomerang er morsomme, men til nå har de vært nesten umulige å bruke. Aerobie Orbiter er en boomerang i høy kvalitet som er lett å kaste. Orbiter flyr ca. 28 meter og med rett vinkel og litt trening vil den returnere til deg gang etter gang. Rekorden for kast og mottak uten å miste den i bakken er 720 ganger.

Trekant-designet, lyse farger og myke gummikanter gjør den trygg å kaste, trygg å ta imot og lett å se i luften. Instruksjoner står trykt på boomerangen og vil hjelpe deg til å bli flink raskt.

Assortert farge
kr 199
Klar – ferdig – kast! Gjør deg klar for en utrolig flyprestasjon med Aerobie Pro Blade Self Leveling Throw Ring.

Ringen er lett å kaste og fange og stabiliserer seg i luften takket være innovativ teknologi. Den perfekte kasteleken for ulike utendørs discspill. Den åpne kasteringen gir mulighet til å eksperimentere med ulike kast- og fangsteknikker.

Passer både for høyre- og venstrehendte kastere.
kr 139 kr 199
Pro Ring fra Aerobie innehar verdensrekorden i lengste kast. Du kan med litt trening stå mer enn 90 meter unna og kaste til en annen person med stor nøyaktighet. Selv i dag, mer enn tre tiår etter at Pro Ring ble funnet opp, så er det forbløffende og se hvor langt og presist man faktisk klarer å kaste denne ringen.

VERDENSREKORD: 406 Meter
Klarer du å slå den? ;)
Hvis du kaster over 350 meter og kan gi oss "bevis", får du en ekstra gratis.
Bare ta kontakt!
kr 139 kr 199
Kast som en proff med Aerobie Sonic Fin High Performance Football.

Aerobie Sonic Fin er en amerikansk fotball med et gyroskopisk hulrom som sikrer ultimat løft og lengde på dine kast. Med denne kan du kaste inntil 90 meter!

Den justerbare kalibreringsringen gjør denne fotballen velegnet både for høyre- og venstrehendte kastere. Finnene kan justeres for å øke spinnhastigheten for maksimal hastighet og ytelse. Fotballen passer perfekt for utendørsaktiviteter med familien, og anbefales for barn i alderen 8-14 år.

Offisielt godkjent av Russell Wilson, quarterback for Seattle Seahawks.

NB: Kommer i assorterte farger
kr 299
Assorterte farger!

Selv om den er mindre enn sin storebror Pro Ring så vil du likevel få imponerende lange kast med denne ringen. Med litt trening så vil du kunne få opp til dobbel så lange kast som med en ordinær frisbee. Myke kanter og liten diameter gjør den enkel å kaste og lett å ta imot, også for de aller yngste. Ideelt til bruk i hagen, på reise, i parken, i skolegården, på campingturen eller andre plasser hvor man har litt plass til rådighet.
kr 169
Sorter etter Clear All