Du har ingen varer i handlekurven.

Alpina

Filtre
elementer per side

Alpina Fusion Classic AS (Ankle Support) Skistøvel er en svært populær og allsidig skistøvel, ideell for lange treningsturer. Denne modellen, som tar over for den tradisjonelle kombistøvelen, tilbyr ekstra god støtte på anklene, noe som er spesielt gunstig i nedoverbakker og på variert føre. En av de nyeste forbedringene er overdelen med membran, som sikrer at føttene dine forblir tørre og varme, i tillegg til å tilby en god passform. Skoens vekt er også redusert med 8 % takket være den nye overdelens design.

Støvlene har plastmansjett og powerstroplukking for optimal kraftoverføring og skikontroll. Hælkappen innvendig har silikonnupper som holder foten på plass, og Thinsulate isolasjonen sørger for ekstra varme. Den nye Alpina racingsålen med fleks og god stabilitet bidrar til mer kontroll over skiene og en forbedret skiopplevelse. Tekstilhemper i lissesystemet gir en svært god tilpassing til foten.

kr 2 624 kr 3 499

Alpina BC Nansen: Det perfekte valget for deg som elsker kortere turer i lett fjellterreng. Denne fjellskisko er designet for å gi deg maksimal komfort på alle dine eventyr.

Skapt av høykvalitets lær, er Nansen skoen du kan stole på når du utforsker naturen. Den er ikke bare stilig, men også funksjonell, takket være Thinsulate-isolasjonen som sørger for at føttene dine forblir varme selv i kalde forhold.

Med en plaststøtte på innsiden og utsiden av ankelen, gir Nansen deg den ekstra stabiliteten du trenger for krevende terreng eller når sporene ikke er på sitt beste.

kr 1 874 kr 2 499

Alpina Alaska XP:

Er du klar for å oppdage fjellet som aldri før? Møt Alpina Alaska XP, en revolusjonerende støvel spesielt designet for eventyrlige turer. Den er konstruert for å passe perfekt med det innovative Rottefella Xplore systemet. Denne støvelen gir deg komforten og stabiliteten du trenger på lange turer, uansett hvor tøft terrenget er.

Med sin kraftige lærkonstruksjon, er Alaska XP ikke bare robust, men også superkomfortabel. Den går hånd i hånd med en fjellturstøvels design, og gir deg den beste gåfleksibiliteten i sålen du kan tenke deg.

Støvelen kommer også med Alpitex membran, som sørger for at føttene dine forblir tørre, uansett hvor vått det er ute. Med ekstra Thinsulate-isolasjon, kan du være sikker på at føttene dine vil være varme, selv på de kaldeste dagene.

Forsterket med en gummi skarekant, er denne støvelen også designet for å beskytte læret mot slitasje. Og med den nye Xplore sålen, kan du forvente en helt ny opplevelse av urørt natur.

kr 4 349 kr 5 799

Alpina ACL AS Klassisk Skistøvel er en høyt ansett kombi støvel kjent for sin ekstraordinære støtte til anklene, noe som forbedrer skikontrollen betydelig. Denne støvelen er et utmerket valg for aktive turgåere og mosjonister som ønsker en balanse mellom funksjonalitet og komfort.

Innerstøvlene i Alpina ACL AS er godt polstret, noe som gir økt komfort under lange turer. Tekstilhemper i lissesystemet sørger for en presis og tilpasset passform til foten. Støvelen er fôret med Thinsulate isolasjon, som gir ekstra varme, og er dermed ideell for kalde vinterdager. Den heldekkende tekstilen med 4 Dry membran på utsiden gjør støvlene vannavisende og beskytter effektivt mot smeltet snø. Den utvendige hælkappen med mansjett forsterker støtten til ankelen og foten, noe som er særlig nyttig i utforkjøringer og på variert føre. Støvelen er utstyrt med en egenutviklet Alpina-såle, som gir en utmerket klassisk fleks med god stabilitet.

kr 1 874 kr 2 499

Alpina ACL Skate Skistøvel er en høyt ytende skate skistøvel som tilbyr ekstra god støtte til anklene for økt skikontroll. Denne støvelen er designet for å passe til turer av alle slag, fra nybegynnere til øvede skiløpere, og er spesielt egnet for aktive turgåere og mosjonister.

Innerstøvlene er godt polstret, noe som gir økt komfort under lange skiturer. Tekstilhemper i lissesystemet sikrer en svært god tilpasning til foten. Støvlene er fôret med Thinsulate isolasjon, som gir ekstra varme på kalde dager. Den heldekkende tekstilen med 4 Dry membran på utsiden gjør støvlene vannavisende og forhindrer at smeltesnø trenger gjennom. Den utvendige hælkappen med mansjett bidrar til økt stabilitet og støtte til ankelen og foten, noe som er essensielt for bedre skikontroll, spesielt i utforkjøringer og på variert føre. Skoen kommer med en egenutviklet Alpina-såle som gir god klassisk fleks med stabil støtte.

kr 2 474 kr 3 299

Alpina Skisko Comp Classic er en komfortabel racingsko som passer utmerket for skiløpere på alle nivåer. Denne skoen er spesielt designet for klassisk stil og er ideell for trening. Alpina Comp Classic kombinerer høy ytelse med enestående komfort, noe som gjør den til et utmerket valg for de som ønsker en kvalitetssko for seriøs trening og konkurranse i klassisk stil.

Skiskoens design og konstruksjon er fokusert på å gi optimal støtte og komfort under lange skiturer. Det er en sko som både nybegynnere og mer erfarne skiløpere vil sette pris på, takket være dens allsidighet og brukervennlighet i klassiske skiløyper.

kr 3 374 kr 4 499

Alpina Comp Skate Skisko er en førsteklasses racingstøvel designet for både trening og konkurranser innen skøyteski. Denne skistøvelen er utstyrt med carbonstøtte og en PVC-fri overdel, som sikrer tørre og varme føtter selv under krevende forhold. En av de mest fremtredende funksjonene i Alpina Comp Skate er det unike snøresystemet, med flate lisser og snøring helt frem, noe som gir enestående passform og komfort.

Skoen er utviklet som en komfortabel racingsko med litt bredere lest, noe som gjør den ideell for skiløpere som søker ytelse uten å ofre komfort. Enten du trener eller deltar i skøyterenn, tilbyr Alpina Comp Skate en optimal kombinasjon av stabilitet, komfort og ytelse.

kr 4 499 kr 5 999

Alpina Esk 3.0 Jr:

Oppdag den nye Alpina ESK 3.0 Jr skøytestøvelen, skapt for lidenskapelige unge skiløpere. Denne støvelen sikrer enestående støtte med sin powerstropp, noe som gir perfekt kraftoverføring og utmerket skikontroll.

Den nye lettere og mer åndbare overdelen sikrer en behagelig og perfekt passform, samtidig som den gir nødvendig ventilasjon for entusiastiske unge løpere. Kombinert med den spesielt utviklede Alpinasålen, gir denne støvelen den ideelle kombinasjonen av komfort og funksjonalitet.

kr 2 249 kr 2 999
Sorter etter Clear All