Du har ingen varer i handlekurven.

Axa

Filtre
elementer per side
AXA Block XXL er en rammelås av høy kvalitet og har mulighet til å koble ULC -pluggkjeden til låsen. Ringlås gir optimal sikkerhet med sin antidrilling -sylinder og herdet stålbrakett.

kr 499

Dette monteringssettet fra AXA er ideelt for å sikre enkel og trygg montering av AXA ringlås. Det er et fleksibelt sett som passer til en rekke monteringsbehov.

kr 149

AXA RLC100 brukes i kombinasjon med AXA Fusion, Defender, Solid Plus og Victory rammelåser for ekstra sikkerhet. RLC100 leveres med en bag for enkel transport av låsen.

kr 599

Gjør sykkelen din sikrere med den robuste AXA RLC 140 Plug-in Chain. Dette er den ideelle følgesvennen for din daglige pendling eller urbane eventyr. Den fungerer perfekt sammen med AXA Fusion, Defender, Solid Plus og Victory rammelåser, noe som gir en ekstra sikkerhetsbarriere mot tyveri.

Med sin lengde på 140 cm, gir denne plug-in kjeden deg fleksibiliteten til å låse sykkelen din til faste objekter. AXA RLC 140 er levert med en praktisk pose som gjør transport av låsen enkel og bekvem.

Den stilige svarte fargen og det slitesterke designet ikke bare forbedrer sikkerheten, men også estetikken til sykkelen din. Invester i sinnsro med AXA RLC 140 Plug-in Chain.

kr 699

AXA Newton UL er et herdet stål U-lås med et pent og moderne design. Låsens anti-borringssylinder er beskyttet mot fuktighet og skitt med et håndbetjent deksel, noe som gir låsen lengre levetid.

kr 549
AXA Block XXL set Ring lock
kr 1 049

Opplev tryggheten og friheten med AXA Fold 80 Lite Foldable Lock. Dette foldbare låset er designet for å tilby optimal sikkerhet og brukervennlighet. Med sin kompakte størrelse og fleksible design, er AXA Fold 80 Lite enkelt å bære rundt og enkelt å feste til sykkelen din.

Det elegante svarte designet er ikke bare stilig, men også svært funksjonelt, som blander seg godt med enhver sykkelstil. Denne låsen gir deg tryggheten du trenger for å parkere sykkelen din hvor som helst uten bekymringer. Med AXA Fold 80 Lite Foldable Lock, er sykkelsikkerheten alltid innen rekkevidde.

kr 749

Fold Lite 100 er et lettvekts sammenleggbart lås for daglig bruk. Fold Lite er 100 cm lang og har fleksible ledd, slik at du enkelt kan feste sykkelen din til en stolpe eller gjerde.

kr 899
Sorter etter Clear All