Du har ingen varer i handlekurven.

Babboe

Filtre
elementer per side
Babboe City Mountain er den ideelle el-transportsykkelen med to hjul. Den er solid bygget, men føles fremdeles rask og lett å manøvrere.

Det slanke designet gjør at man også ikke tar mer plass enn nødvendig i trafikken. Selv med full last er den lett å manøvrere, og med en Yamaha motor får man også god hjelp både på flatene og i bakkene.

Enviolo leverer et trinnløst girsystem med høy driftssikkerhet, og gir en totalpakke som er en veldig god sykkelopplevelse. Transportkassen har benk bak, er avrundet i formen og passer for 1-2 barn

Bil nummer 2?

(Ta kontakt hvis den skal sendes)

Høydepunkter:


Lavt innsteg


Opptil 70 km


80 Nm - Yamaha PW-SE


500 Wh - Yamaha


Enviolo Continuously Variable

kr 59 999
BAFANG HMI med LCD-skjerm med høy kontrast gir all viktig informasjon med et øyeblikk og kan også leses i direkte sollys uten problemer. Driften av det samlede systemet er integrert i HMI og krever ikke en ekstra styrestyring. Ekstrautgangen kan styres individuelt av ni støttenivåer. Brukergrensesnittet er tydelig lesbart og intuitivt å bruke. HMI er kompatibel med bussystemet RS 232. HMI er beskyttet mot berøring og inntrenging av vann og smuss og oppfyller beskyttelsesklasse IP 65.

Passer mange modeller med Bafang motorsystem.
kr 999
Sorter etter Clear All