Du har ingen varer i handlekurven.

Babolat

Filtre
elementer per side

Oppdag Babolat Voltage, en tennisracket laget av aluminium som kombinerer holdbarhet med enkel håndtering for fritidsspillere. Denne racketen er ideell for hobbyspillere som ser etter en pålitelig racket for casual spill. Med sin litt større hodestørrelse på 102 in², tilbyr Babolat Voltage en generøs treffflate som minimerer feilslag og bidrar til å øke farten på ballen.

Lettheten i racketen, med en vekt på bare 270g, sikrer enkel manøvrering, noe som gjør den perfekt for spillere som ønsker å forbedre sitt spill uten å ofre komfort. Balansen på 330 mm gir en god følelse av kontroll og stabilitet ved slagene. Med en lengde på 27 tommer (685 mm) passer denne racketen godt inn i standard dimensjoner for voksne spillere, samtidig som det lette aluminiumsmaterialet holder racketen holdbar og lett å bruke over tid.

Strengemønsteret på 16/19 gir en god blanding av kraft og spinpotensial, og gjør Babolat Voltage til et utmerket valg for spillere som ønsker å nyte spillet uten komplikasjoner.

kr 599
Slitesterk og prisgunstig ball.
kr 2 399

Opplev spenningen ved tennis med Babolat Nadal JR 23, en spesielt utformet barneracket som bringer Rafael Nadals legendariske spillestil innen rekkevidde for de yngste spillerne. Denne nyoppussede modellen er lettere, har en mer åpen strengemønster, og en mindre grepstørrelse, noe som gjør den perfekt tilpasset behovene til yngre spillere rundt 125-135 cm i høyde.

Med sin lette vekt på bare 200 g og et stort hode på 92 in², er Nadal JR 23 designet for å gjøre læring og spill morsommere og mer tilgjengelig for nybegynnere og hobbyspillere. Det åpne strengemønsteret forbedrer spillerens evne til å generere fart på ballen, mens den lille grepstørrelsen sikrer et fast og komfortabelt grep for små hender. Inspirert av fargene og designet av Rafael Nadals egen racket, gir denne modellen unge spillere en følelse av tilknytning til tennisstjernen.

Laget av holdbart aluminium, kombinerer Babolat Nadal JR 23 holdbarhet med lett håndtering, noe som gjør den til en ideell introduksjon til tennis for barn.

kr 599

Opplev gleden ved tennis med Babolat Nadal JR 25, en nyoppdatert barneracket som er spesialdesignet for å imøtekomme behovene til unge spillere. Inspirert av tennisikonet Rafael Nadal, er denne racketen det perfekte valget for nybegynnere og hobbyspillere i alderen rundt 135-145 cm.

Med en lettere vekt på kun 230 g og et stort hode på 100 in², gjør Nadal JR 25 det enklere for barn å treffe ballen, samtidig som den øker sjansen for å generere fart - noe som gjør tennis mer morsomt og engasjerende. Det åpne strengemønsteret forbedrer spinnpotensialet og gjør det lettere å kontrollere ballen, mens den lille grepstørrelsen sikrer at unge spillere kan holde racketen komfortabelt og sikkert.

Laget av holdbart aluminium, kombinerer Babolat Nadal JR 25 letthet med styrke, noe som gjør den til en ideell følgesvenn for barn som utforsker tennisens grunnleggende. Fargene og designet, som ligner på Rafael Nadals egen racket, gir en ekstra inspirasjon for unge spillere til å strebe etter suksess på tennisbanen.

kr 649

Babolat Nadal JR 26 er den nyeste tilveksten i den inspirerende serien av barneracketer, designet for å speile kvalitetene til tennislegenden Rafael Nadal. Denne oppdaterte versjonen er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til unge spillere, med en mindre grepstørrelse, et mer åpent strengemønster, og en lettere vekt, som gjør den ideell for nybegynnere og hobbyspillere i høydeområdet 145-155 cm.

Med sin lette vekt på 240 g og et stort hode på 100 in², tilbyr Nadal JR 26 en brukervennlig introduksjon til tennis, gjør det enklere for unge spillere å lære og utvikle seg i spillet. Det åpne strengemønsteret forsterker muligheten til å generere fart på ballen, mens den lille grepstørrelsen sikrer et fast og komfortabelt grep, avgjørende for å bygge riktig teknikk fra starten.

Racketer er laget av aluminium, noe som sikrer både holdbarhet og en lett håndterbar vekt. Fargene og designet er nøye valgt for å etterligne Rafael Nadals egen racket, noe som tilfører en ekstra dimensjon av moro og inspirasjon for unge spillere som drømmer om å følge i fotsporene til deres idol.

kr 649

Introduser unge spillere til tennis med Babolat Nadal JR26, en rimelig og attraktiv barneracket inspirert av tennislegenden Rafael Nadal. Denne racketen er perfekt for nybegynnere og hobbyspillere i alderen 10 til 12 år, eller for barn med en høyde rundt 145 cm. Laget av aluminium, tilbyr Babolat Nadal JR26 en lettvektsfølelse som gjør det enklere for barn å håndtere racketen og lære grunnleggende slag.

Med et stort hode på 108 in², øker denne racketen sjansen for å treffe ballen, noe som gjør tennis mer morsomt og tilfredsstillende for førstegangsspilleren. Fargene og designet er nøye utvalgt for å etterligne utseendet på Rafael Nadals racket, noe som gir en ekstra motivasjon for unge spillere som ser opp til tennisstjernen.

Med en vekt på bare 245 g og en lengde på 26 tommer, er Babolat Nadal JR26 designet for å være både brukervennlig og effektiv for barn som tar sine første steg i tennisverdenen.

kr 599

Introduksjon av Babolat Air Veron 2024, en padelracket som bringer en frisk nyhet med sitt imponerende design. Air Veron er en lett og armvennlig modell som arver mange av egenskapene til sin storebror, Air Viper, men skiller seg ut med teknologi som tilbyr en større sweetspot og en mykere, mer komfortabel touch.


Designet for den moderne spilleren som verdsetter fart og kraft på hele banen, er Air Veron den letteste racketen i Veron-serien. Dens unike rackethodedesign kombinert med den lette vekten gjør den ekstremt rask og lett å manøvrere. Med trefflaten laget av CarbonFlex, en innovativ blanding av karbon og glassfiber, får spillerne lettere tilgang til både fart og kraft.

kr 2 899

Introduksjon av Air Viper 2024, en innovasjon innen padelracket-design fra Babolat, med en helt ny estetikk. Air Viper er en lett, armvennlig og nøytral balansert allround racket, designet for å være enkel å manøvrere i en rekke spillesituasjoner på banen. Dette gjør den til den ideelle partneren for spillere som søker smidighet og hurtighet i spillet sitt.


Som den letteste modellen i Viper-serien, muliggjør Air Viper hurtige bevegelser på banen, og dens unike hybriddesign leverer en perfekt kombinasjon av fart og kontroll. Utviklet for spillere som verdsetter kvikke bevegelser, kombinerer denne racketen en slank rackethodedesign med lett vekt for å oppnå enestående hastighet og smidighet. Dens kapasitet til å generere eksplosiv kraft samtidig som den gir ekstrem kontroll, gjør Air Viper til en formidabel alliert i et høyt tempo spill.

kr 3 799
Sorter etter Clear All