Du har ingen varer i handlekurven.

Bliz

Filtre
elementer per side
Behagelig multisport brille fra Bliz.

Bliz sin lette modell Breeze holder
du er trygg. En avansert brille som passer perfekt for alle typer idretter og aktiviteter.

Ultra lav vekt matchet med avanserte spesifikasjoner gir deg
uendelige muligheter i hverdagen din.

Fjern toppstangen, fest hodestroppen, skift linsen, juster bøylen og nesestykket.

Du har alle verktøyene du trenger for turen fremover.
kr 799 kr 1 049
Dette er nye Hero! Den er litt større enn den tidligere modellen (som nå blir Hero Small). Hero New Edition passer til deg med et normalt stort ansikt – den tilsvarer størrelse medium/large.

Dette er et par briller som både har førsteklasses utseende og komfort, i tillegg til å gi deg klart syn under ulike værforhold. En ekte Hero - akkurat som deg. Dette er også en allsidig modell, som passer til mange ulike sportsgrener. Enten om det blir full fart på en terrengsykkel, et rolig løp eller bare en avslappende dag på stranden. Hero er der for deg - alltid. Med Hydro Lens Technology har du alltid klar og skarp sikt i all slags vær. Brillene har også en justerbar ramme og nesedel for høyest mulig komfort. Hvis du er ute etter noen som blir med deg overalt, så blir Hero fort din nye bestevenn!

En unik egenskap er at du kan bruke en optisk adapter som gjør at du kan tilpasse solbrillene lik styrken du har på dine briller (kan kjøpes separat).
kr 999
Hybrid sportsbriller er perfekte for å holde fokus og beskytte øynene mot sol, vind og luftfødte partikler, mens de gir perfekt uhindret syn i hver kroppsstilling og hastighet.
Kommer med 3 sett glass
kr 799 kr 999
Slipp løs dine indre krefter med Matrix. Denne modellen passer perfekt til sykling, langrenn og andre former for multisport. Det brede, sylindriske synsfeltet og den praktiske ventilasjonen gir deg best mulig sikt.

Matrix Nano Optics Nordic Light har en høyteknologisk linse som betydelig øker kontrastene i forhold med dårlig sikt (flatt lys). Linsen byr på minimal forvrenging og har integrerte, tåkebestandige egenskaper. De mange justeringsmulighetene sørger for at du får en førsteklasses komfort.

Matrix Nano Optics Nordic Light er et komfortabelt par med briller som sørger for at du yter ditt beste, selv når lysforholdene svikter deg!
kr 849 kr 1 099
Proflip Max Small tilbyr god beskyttelse og fleksibilitet i de mest varierende værforhold. Radikalt designet med funksjonalitet utenfor fantasien din.
kr 1 099
Sorter etter Clear All