Du har ingen varer i handlekurven.

Coros

Filtre
elementer per side

Nyt komfort og stil med COROS VERTIX 2 Nylon Band, eksklusivt designet for å matche din COROS VERTIX 2 GPS Adventure Watch. Dette utrolig behagelige 26 mm brede nylonbåndet tilbyr en lett og pustende løsning som er perfekt for lange treningsøkter.

Det er 55 % lettere enn det vanlige silikonbåndet, noe som gir en mer behagelig og tettsittende passform som kan øke nøyaktigheten av hjertefrekvensmålinger under aktiviteter. Denne passformen sørger for at båndet sitter godt under selv de mest intense øktene, og sikrer at du kan fokusere fullt ut på din trening eller ditt neste eventyr.

kr 349
Kompatibel med COROS PACE 2 / APEX / APEX Pro / VERTIX / VERTIX 2
kr 249
Coros ACC Pulsmåler

Opplev maksimal komfort med Coros ACC Pulsmåler, enklere å bruke enn tradisjonelle brystbelter.

Juster lett passformen og fjern sensoren for rask rengjøring.

Perfekt for enhver trening, med presise målinger takket være vår nyeste flerkanals optiske sensor.
kr 999
COROS Arm sleeves

Hver pakke inneholder et par ermer.

Perfekte for utendørsaktiviteter, designet for å gi optimal komfort og beskyttelse.

Med elastiske mansjetter og ermer sikrer de en god passform og høy ytelse.
kr 199
COROS Nøkkelring Lader

Den kompakte og stilige COROS nøkkelring laderen er designet for å gjøre hverdagen din enklere.

Med mulighet for å feste den til nøklene dine, kan du lade på farten uten å måtte bekymre deg for tomt batteri.

Passer perfekt til en rekke COROS modeller og sikrer at du alltid har strøm tilgjengelig, uansett hvor du er.
kr 299
COROS POD 2 er et lett, vannavstøtende klokketilbehør som festes på skoen eller midjen for neste nivå av nøyaktige løpedata.

Med optimalisert sensorhardware og intuitive programvarealgoritmer, måler POD 2 løpet ditt direkte fra foten eller kroppsbevegelsene dine.

Den kobles til COROS-klokken din for å gi sanntidsdata, slik at du alltid kan trene eller konkurrere med riktig informasjon.

kr 1 499

Oppdag COROS APEX 2, en banebrytende smartklokke fra vår nyeste kolleksjon.

Denne modellen er utstyrt med neste generasjon av presise pulssensorer og tilbyr tilkobling til de fem store satellittsystemene. Resultatet er enestående nøyaktighet og pålitelighet under alle dine aktiviteter.

Med en imponerende batterilevetid på opptil 17 dager ved daglig bruk, er COROS APEX 2 designet for å holde tritt med din aktive livsstil uten hyppig lading. Klokken har en stor 1,2-tommers skjerm i safirglass beskyttet av en slitesterk titanramme, som kombinerer luksus og holdbarhet på en elegant måte.

Nyt friheten til å utforske med gratis offline verdenskart, og full støtte for dine treningsplaner og treningsøkter, alt tilgjengelig fra din mobile enhet.

kr 4 499

COROS APEX 2 Pro GPS Outdoor Watch

Enten du utforsker ukjente stier eller forbereder deg på ditt neste store eventyr, er COROS APEX 2 Pro GPS Outdoor Watch designet for å møte dine mest ambisiøse mål. Med neste generasjons nøyaktig pulssensor, tilkobling til alle de fem store satellittsystemene, og støtte for dobbelfrekvens GNSS, setter denne klokken en ny standard for ytelse og pålitelighet i villmarken.

Opplev opptil 75 timer med full GPS-bruk eller 30 dager med vanlig bruk, takket være det lave strømforbruket fra det nyeste satellittsignalsytemdesignet. APEX 2 Pro er utstyrt med en 3" safirskjerm og en ramme av titanlegering, noe som gir enestående holdbarhet og stil. Med et bredt spekter av aktivitetsmoduser, tredjeparts integrasjoner, og gratis globale offline kart for navigasjon på håndleddet, er APEX 2 Pro klar for alle dine trenings- og utforskningsbehov.

Funksjoner for Trening og Utforskning

COROS APEX 2 Pro tåler ekstreme temperaturer fra -20? til 50? og har en vannmotstand på 5 ATM, noe som gjør den klar for ethvert eventyr, uansett værforhold. Den enkle knappedesignen og det store digitale hjulet gjør det enkelt å navigere gjennom innstillinger, selv med hansker på.

Naviger utendørs som aldri før med nøyaktig GPS-teknologi og integrerte globale offline kart. Enten det er bakgårdsstier eller snødekte fjell, gir APEX 2 Pro deg toppmoderne navigasjonsfunksjoner. Med en intuitiv navigasjonssystem og touchscreen, kan du enkelt zoome inn og ut på kartet og dra det med fingeren for å finne din vei.

Bygg Fitness, Lås opp Ditt Beste Selv

Med COROS EvoLab sportsvitenskapssystem, er APEX 2 Pro mer enn bare en klokke; det er din partner i trening og restitusjon. Den nøyaktige pulsmålingen gir innsikt i treningen, mens søvnsporing og HRV-målinger hjelper deg med å overvåke restitusjonen. Uansett ditt neste eventyr, enten det er hjemmetrening, gymøkter eller store utendørseventyr, hjelper APEX 2 Pro deg med å gjøre fremskritt og sette nye personlige rekorder, støttet av verdens beste utholdenhetsidrettsutøvere.

Med APEX 2 Pro vil du ha tilgang til verdensklasse treningsinnsikt, akkurat som proffene. Denne klokken er ikke bare et verktøy for å følge med på treningen og bevegelsene dine i villmarken; den er designet for å skyve grensene for utforskning og hjelpe deg med å bygge fitness, låse opp ditt beste selv og forberede deg for alle situasjoner, slik at du kan holde deg trygg og informert mens du tar deg til toppen.

kr 5 499
Sorter etter Clear All