Du har ingen varer i handlekurven.

Cst Tire&Tube

Filtre
elementer per side
Dekk med ekstrem punkteringsbeskyttelse og høycomfort. Dette dekket har en perfekt kombinasjonav 2 materialer. Hvor gummi laget som forhindrer at skarpe gjenstander penetrerer dekket,og det vevde EPS laget hindrer spissegjenstander lage hull i slangen. Dette dekkethar kommet med godt ut i europeiske tester, oger et sikkert valgt for alle el sykler og de somikke vil bruke tid på å lappe slanger.
kr 399
Slange i god kvalitet som passer sykler med 27,5" dekk med en bredde på 3" (pluss). Slangen har fransk-/prestaventil i standard 33 mm lengde.
kr 159
Bil- eller auto ventil er av samme typen som brukes på bilhjul, og kan dermed pumpes på bensinstasjon. Innmaten kan tas ut. Bruker ventilhull Ø 8.5mm.
kr 69
CST - Grinder II Semislick

Semislick dekk er perfekte for kjøring på afalt og på grusveier. Grinder II har ekstremt lav rullemotstand i midten av dekket kombinert med markerte sideknaster som gir trygghet i svinger. For mange er semislick dekk løsningen for å få hverdagen med kun én sykkel til alt, til å gå rundt.
kr 219
Presta- eller racing ventil er smalere og må skrues opp-igjen med en liten tapp for pumping. Bruker ventilhull Ø 6mm. Våre Presta ventiler er 48mm lang med mindre noe annet er oppgitt.
kr 79
CST Slange 24x1.75-2.125, bilventil

40mm ventil
kr 79
SLANGE, 37/45-622, RACERVENTIL, 48 MM (BLACK)
kr 89
Slange i god kvalitet som passer hybridsykler/racere med dekk i dimensjonen 700X25-32C. Slangen har fransk-/prestaventil i 80 mm lengde for felg i høy profil.
kr 99
Sorter etter Clear All