Du har ingen varer i handlekurven.

Fischer

Filtre
elementer per side
Navnet sier alt. Med sin lette kjerne og World Cup Pro-base er Aerolite-Skate-70 løpsklar. Betydelig lettere enn forgjengeren og med en forbedret Speed ??Grinding 2.0 -base -finish for god glidegenskaper. Skiløpere med alle ferdigheter vil glede seg over denne skien. Finnes i to farger.

Binding kommer i tillegg.
Ta kontak for pakkepris.
Samt ønsket spenn på skia.
kr 2 459 kr 3 500
Du har 55 liter plass til alt du trenger på løpsdagen eller på treningsøktene. Vanntett bunn og integrert regntrekk lar deg slippe den og la den ligge på snøen ved siden av banen eller på bakken uten bekymringer. Hansker, lue og solbriller har et separat frontrom, og en egen lomme gir vannflasken din innen rekkevidde. Sidelommelading gjør det enkelt å oppbevare og skille fuktig utstyr.
kr 910 kr 1 300
Skobag fra Fischer som rommer 55 liter.

Perfekt til langrennssko og tilbehør.

Sekken har flere lommer for enkel tilgang, og bæres enkelt på ryggen.
Har i tillegg håndtak på toppen for rask transport til bilen eller løypene
kr 1 100 kr 1 500
Skobag fra Fischer som rommer 70 liter.

Perfekt til langrennssko og tilbehør.

Sekken har flere lommer for enkel tilgang, og bæres enkelt på ryggen.
Har i tillegg håndtak på toppen for rask transport til bilen eller løypene
kr 1 399 kr 1 800
Nye BCX Grand Tour (GT) er både vanntett. varm og en lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme. tørre og ventilerende støvler.

Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Waterproof; For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler med integrerte gamasjer og helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste. kaldeste dagene.

Nytt er også at den leveres med halv str spacer.
kr 2 240 kr 3 200
Nye BCX Tour er en robust og enkel skisko til terrengbruk: Her får kundene mye for pengene.
kr 1 470 kr 2 100
Nye BCX TransNordic, en oppgradert fjellstøvel med optimal støtte, uten unødvendig krimskrams. Vanntett og lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende støvler. Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler en helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste, kaldeste dagene.
kr 2 310 kr 3 300
Fischer sin lue "LAHTI" varmer hodet under alle fritidsaktiviteter.

Den er svært elastisk og har et innerbånd i TRANSTEX - frotté.
kr 350
Sorter etter Clear All