Du har ingen varer i handlekurven.

Fischer

Filtre
elementer per side

Oppdag den nyeste skøyteskien fra Fischer: Aerolite Skate 70. Denne skien gir deg en unik skøyteopplevelse med sin lette kjerne og er ideell for trening. Med sin evne til å tilby en jevn skøytefølelse, stabile styreegenskaper og enestående glid, er Aerolite Skate 70 det perfekte valget for de som søker topp kvalitet i skøyting.Du vil merke den utrolige gliden, takket være den avanserte Speed Grinding 2.0-teknologien og World Cup Pro sålen. Uansett forhold, er denne skien skapt for å gi deg den beste skøyteopplevelsen.

kr 2 700 kr 4 000
Nye BCX Grand Tour (GT) er både vanntett. varm og en lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme. tørre og ventilerende støvler.

Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Waterproof; For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler med integrerte gamasjer og helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste. kaldeste dagene.

Nytt er også at den leveres med halv str spacer.
kr 2 240 kr 3 700
Nye BCX Tour er en robust og enkel skisko til terrengbruk: Her får kundene mye for pengene.
kr 1 999 kr 2 700
Nye BCX TransNordic, en oppgradert fjellstøvel med optimal støtte, uten unødvendig krimskrams. Vanntett og lett BC*-støvel med lær og god passform. Stabil med Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende støvler. Støvlene har Fischer Fresh såle; et naturlig enzym som reduserer vond lukt. For skiløpere som verdsetter komfortable og varme skisko har Fischer fjellstøvler en helt vanntett konstruksjon for tørre føtter på selv de våteste, kaldeste dagene.
kr 2 999 kr 4 000

Dra ut i naturen med Bcx Traverse fra Fischer - en nyskapning blant fjellsko som lover enestående komfort og ytelse. Ikke bare er den vannavstøtende, men den er også utformet for å være slitesterk under tøffe forhold. Høyt skaft gir ekstra støtte, mens dens design sikrer at den fortsatt er behagelig å gå med.

Med funksjoner som Triple-F Membrane og Comfort Guard er denne skoen mer eller mindre komplett for både enkle spaserturer og de tøffere ekspedisjonene.

kr 3 900 kr 5 200
Fischer sin lue "LAHTI" varmer hodet under alle fritidsaktiviteter.

Den er svært elastisk og har et innerbånd i TRANSTEX - frotté.
kr 375
En helt ny Carbon Skate 22/23 modell er nå tilgjengelig og er en lett racing skøytesko som gir en meget god stabilitet og skifølelse. TURNAMIC® Race skate såle som er lettere og stivere for bedre kraftutnyttelse av fraskyvet.

Lett ankelstøtte og karbon hælkappe for optimal stabilitet. Skoen inneholder Fischer Fresh; et naturlig enzym som reduserer vond lukt.
kr 3 999 kr 6 000

Carbonlite Classic er kjent som en av de beste i sin klasse. Dette er ikke bare en sko - det er en opplevelse. Med sin ultralegge vekt og innovative design, er denne klassiske racingskoen en game-changer for alle entusiaster.

Opplev uovertruffen komfort med sin jevne flex og utmerkede passform. Perfekt for deg som setter pris på kvalitet og ytelse i ett.

kr 3 750 kr 5 000
Sorter etter Clear All