Du har ingen varer i handlekurven.

Friluftsjakke & Anorakk Dame

Filtre
elementer per side

ATOM LIGHTWEIGHT HOODY: Den ultimate lette hettejakken for sommerens uforutsigbare vær.
Så kompakt og lett at du alltid vil ta den med deg, er vår letteste Atom klar til å gi deg varme når temperaturen plutselig faller.

Strategisk plassert Coreloft™-isolasjon på brystet og ryggen gir effektiv varme uten å legge til vekt, mens det vindavvisende Tyono™ 20 ytterstoffet med sin fuktavstøtende impregnering beskytter mot elementene.
Sidestykker i fleece med stretch sørger for ventilasjon, og den uisolerte, nedpakkingsbare hetten tilbyr fleksibel dekning.

Denne hettejakken er ikke bare en vaktbikkje mot kjølige briser, men også et bærekraftig valg, takket være materialer som møter bluesign®-krav og inneholder minst 30% resirkulert materiale.

kr 2 599
Microlight W Jacket er en av våre aller mest populære jakker gjennom tidene. Nå har klassikeren fått et mer moderne snitt og forbedret passform. Sømmene over skuldrene og i siden er flyttet, slik at jakka tåler enda tøffere bruk.

Det vindtette og superlette materialet er det samme som før og gir topp vindbeskyttelse uansett hvor du er på tur. 4-veis stretch gir enestående bevegelsesfrihet. Jakka er hurtigtørkende og har meget lavt pakkvolm, som betyr at den tar lite plass i sekken. Om du ikke har prøvd en Bergans Microlight, gjør det!
kr 1 800
Microlight W Jacket er en av våre aller mest populære jakker gjennom tidene. Nå har klassikeren fått et mer moderne snitt og forbedret passform. Sømmene over skuldrene og i siden er flyttet, slik at jakka tåler enda tøffere bruk. Det vindtette og superlette materialet er det samme og gir topp vindbeskyttelse uansett hvor du er på tur.

4-veis stretch gir enestående bevegelsesfrihet. Jakka er hurtigtørkende og har meget lavt pakkvolm, som betyr at den tar lite plass i sekken. Om du ikke har prøvd en Bergans Microlight, gjør det!
kr 1 440 kr 1 800
Klassisk og autentisk på utsiden, teknisk og moderne på innsiden. Hvis du er blant dem som verdsetter en tradisjonell look, men likevel ønsker å benytte deg av dagens teknologi, vil Nordmarka 2L Shell Jacket raskt bli en favoritt hos deg.

Jakken har en lengde og en passform som forsterker det klassiske inntrykket, samtidig som funksjonaliteten og utførelsen bærer bud om et svært moderne plagg. Det PFAS-frie 2-lags BegaMembrane Balanced™-materialet gjør den motstandsdyktig mot vind og vann, samtidig som den er fukttransporterende. Utsiden av materialet er i 100 % resirkulert polyester og har en matt overflate som gir et pent og mykt inntrykk.

Denne førsteklasses blandingen av funksjon og design gjør Nordmarka 2L Shell Jacket til et superallsidig plagg som egner seg like godt til turer i skog og mark som til hverdagsbruk i bylandskapet.
kr 2 730 kr 3 900
Nordmarka Leaf Light Wind Jacket ser umiddelbart klassisk og retro ut, men ved nærmere øyesyn vil du oppdage et plagg som er teknisk og moderne ned til minste detalj.

Det første du legger merke til, er den myke følelsen til det PFAS-frie materialet, som er en blanding av resirkulert polyester fremstilt av PET-flasker, og økologisk bomull. Deretter vil du oppdage den lave vekten og den høye graden av komprimerbarhet, som gjør at plagget er enkelt å pakke og tar svært liten plass i sekken.

En justerbar hette er alltid kjekt å ha når vinden blåser fra alle kanter. Det samme gjelder de romslige frontlommene, som har plass til både det du trenger og til å varme hendene i.
kr 1 760 kr 2 200

Utforsk utendørs med Bergans Nordmarka Leaf Light Wind Jacket for Women, en lett og teknisk vindjakke som blander klassisk stil med moderne funksjonalitet. Denne jakken, laget av en miljøvennlig kombinasjon av resirkulert polyester og økologisk bomull, tilbyr både komfort og beskyttelse mot vinden. Den komprimerbare designen, sammen med en justerbar hette og romslige lommer, gjør jakken til en praktisk følgesvenn for alle dine eventyr.

Jakken imponerer med sin myke følelse, takket være det PFAS-frie materialet, og dens lave vekt og komprimerbarhet sikrer at den enkelt kan pakkes ned og tar minimalt med plass. De justerbare funksjonene, som hette og borrelåsjustering ved ermene, gir tilpasningsdyktig beskyttelse og komfort. Med dens Regular fit passform, er jakken utformet for å gi god bevegelsesfrihet, selv over mellomlagsplagg.

kr 2 200
Lett og luftig jakke som er enkel å pakke med seg.

Abisko Midsummer Jacket er super å ha med seg på dagsturer og lengre turer under varmere forhold. Den justerbare hestten er enkel å ha på for beskyttelse mot sol eller regn, og de tre lommene har innerfôr i mesh slik at de også fungerer som ventilasjonsåpninger.

Hybrid konstruksjon med G-1000 Air Stretch på hette, skuldre og oversiden av ermene, og front og bak er i myk polyestermateriale. Lommene har glidelås, og hetten kan juseres for optimal passform. Elastisk på ermeavslutningene.
kr 1 999 kr 2 999
Lett og luftig jakke som er enkel å pakke med seg.

Abisko Midsummer Jacket er super å ha med seg på dagsturer og lengre turer under varmere forhold. Den justerbare hestten er enkel å ha på for beskyttelse mot sol eller regn, og de tre lommene har innerfôr i mesh slik at de også fungerer som ventilasjonsåpninger.

Hybrid konstruksjon med G-1000 Air Stretch på hette, skuldre og oversiden av ermene, og front og bak er i myk polyestermateriale. Lommene har glidelås, og hetten kan juseres for optimal passform. Elastisk på ermeavslutningene.
kr 1 999 kr 2 999
Behagelig og praktisk hverdagsjakke i slitesterk G-1000 Original og G-1000 Lite. Fast hette med snorjustering, to håndlommer.
kr 2 699
Sorter etter Clear All