Du har ingen varer i handlekurven.

GT

Filtre
elementer per side
KRANKLAGER BMX EURO M/ 8-SPLINE AKSLING.

19x41x11mm
kr 299
Oppdag friheten og moroa ved terrengkjøring med Aggressor Sport. For fritidssyklister som er ivrige etter å unnslippe fortauet, er denne lette hardtail -terrengsykkelen klar til å krysse stien foran med 75 mm fjæring foran for en myk og jevn tur. Enten du gir deg flere kilometer eller større bakker, tilbyr microSHIFT tommelfingerskifter med 21 gir for å finne din perfekte tråkkfrekvens, og Tektro mekaniske skivebremser gir skarp kontroll når det er på tide å senke (eller stoppe) rullen. Akselerere eller svinge lett med WTB-dekkene under alle forhold, og kjør lykkelig med lavprofilpedalene som gir ekstra klaring mellom hindringer og føttene.
kr 4 999 kr 6 499

GT Avalanche Elite er det ideelle valget for de som ønsker å utforske terrengsyklingens verden eller videreutvikle sine sykkelferdigheter. Siden 90-tallet har GT's Avalanche-kolleksjon vært synonymt med pålitelighet og innovasjon, designet for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne terrengsyklister.

Med sin moderne geometri og Triple Triangle aluminiumsramme tilbyr Avalanche Elite en unik kombinasjon av komfort, effektivitet, og manøvrerbarhet. Enten du pendler til jobb eller utforsker gjengrodde stier, vil denne sykkelen med sitt 1x11 drivverk og 120mm dempegaffel forvandle hver tur til en eventyrlig opplevelse.

Oppdag en sykkel som tilpasser seg dine behov og hjelper deg å vokse med hver pedaltråkk. Velg GT Avalanche Elite for en sykkel som dekker alle dine behov, fra A til Å.

kr 11 499

Utforsk stier som aldri før med GT Sensor Comp, en del av GT's banebrytende Sensor-kolleksjon. Denne stisykkelen er bygget for eventyr, med en enkel, men robust design som takler ethvert terreng med letthet.

Med sin progressive geometri, er Sensor Comp skapt for å bringe det beste frem i enhver syklist, enten du elsker å klatre effektivt eller ønsker stabilitet i utfordrende nedkjøringer. Denne sykkelen representerer høydepunktet av GT's innovasjon, og er den mest anvendelige stisykkelen de noensinne har laget. En lett, moderne ramme og førsteklasses komponenter sørger for at ingenting holder deg tilbake på stien.

Bli kjent med den utrolige følelsen av frihet og moro som GT Sensor Comp tilbyr, og oppdag en helt ny side av stisykling.

kr 29 999
Små hjul betyr ikke liten moro: dette er GTs førsteklasses terrengsykkel i terreng, all-action.

Lett aluminiumsramme og stiv gaffel bygget med LegitFit-design og mange 1 x6 -gir betyr at denne sykkelen er superenkel å kjøre og håndterer som en drøm.

Husker du følelsen av å tulle nedover grusveien og komme hjem dekket av gjørme mens du gliser fra øre til øre? :-)
kr 3 999 kr 4 699
Små hjul betyr ikke lite moro: dette er GTs førsteklasses terrengsykkel i terreng, all-action.

Lett aluminiumsramme og stiv gaffel bygget med LegitFit-design og mange 1 x6 -gir betyr at denne sykkelen er superenkel å kjøre og håndterer som en drøm.

Husker du følelsen av å tulle nedover grusveien og komme hjem dekket av gjørme mens du gliser fra øre til øre? ??
kr 3 999 kr 4 499
GT Stomper Prime 26 ”er en allsidig sykkel for din lille "ripper". Enten barnet ditt cruiser til skolen eller sykler i skogen med familien, har denne sykkelen deg dekket. Stomper Prime 26 er "trailworthy" takket være fjæringsgaffelen og bremsene foran og bak. Kenda 26 "x2.1" dekk vil rulle raskt rundt i nabolaget, samtidig som de gir trekkraft når ting blir eventyrlige. 1x7 drivverk er pålitelig og enkel å bruke takket være grepskifteren.
kr 5 799
GT Transeo Sport – Hybridsykkel til herre i god kvalitet. Kommer med hydrauliske skivebremser og dempegaffel.

En meget god «allround» sykkel
kr 5 999 kr 6 999
Sorter etter Clear All