Du har ingen varer i handlekurven.

Haibike

Filtre
elementer per side
KJEDEFØRER HAIBIKE MED BOSCH
(Pluss dekk)
kr 249
Plate for å montere støtte på HardNine/Seven
kr 299
PLATE TIL STØTTE HAIBIKE FULLDEMPET
Bosch Gen 4
kr 299
Haibike Trekking 5 Mono


Haibikes Trekking-kolleksjon er elsykler som er perfekte for pendlig til jobb uten traffikkorker, handleturer i byen, kveldsturer på skogsveier eller overnattingsturer. Haibike Trekking er klart for ethvert eventyr.

Syklene leveres med standardutstyr som lys, skjermer og bagasjebrett slik at du kan ferdes trygt langs landevei, sykkelstier og grusveier samtidig som du kan feste bagasje til bagasjebrettet. Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan du bruke Habikes Modular Rail System (MRS) som enkelt lar deg montere drikkeflaske, rammeveske eller ekstra batteri direkte på rammen.
Syklene er utstyrt med kraftige og effektive motorer fra Bosch eller Yamaha og har batterier med stor kapasitet som gir god rekkevidde. Trekkingsyklene har komfortabel geometri som gir en oppreist sittestilling, slik at du kan nyte lange turer og ha full oversikt over traffikbildet.

Haibike Trekking 5 er en skikkelig allroundsykkel som kan benyttes til nært alle typer sykling. Pendling til jobb, kveldsturer i marka eller flerdagsturer med oppakning unnagjøres som en lek.

Den nye Yamaha PW-S2 motoren gir perfekt tilpasset kraft og drives av et integrert batteri med 720Wh kapasitet som gir meget god rekkevidde. Pålitelige gir og bremser fra Shimano i kombinasjon med dempegaffel med 100m vandring gjør dette til en trygg og komfortabel sykkel. Den oppreiste sittestillingen lar deg nyte lange turer på setet samtidig som du har full oversikt over traffikbildet.

Skal du på lengre turer er det kjekt å vite at Haibikes MRS-teknologi lar deg montere for eksempel rammeveske direkte på sykkelen, eller du kan montere en ekstra batteripakke for utvidet rekkevidde.
kr 42 999
Sorter etter Clear All