Du har ingen varer i handlekurven.

Hamax

Filtre
elementer per side
Vintersurfing for små og store tøffinger i morsomt design! Et lekent brett som gir stor fartsfølelse. Hamax FreeSurfer har to sett med håndtak, slik at flere kan ake sammen, og er lett å bære opp bakken. Passer for bakker uten hindringer, her går det unna. Husk hjelm!
kr 599
Hot Sheet rumpeakebrett gir mye moro! Lite og lett akebrett med ett håndtak. Med et rumpeakebrett kan man ake selv i den minste snøhaug eller skråning. Passer for bakker uten hindringer.
kr 59
Hot Sheet rumpeakebrett gir mye moro! Lite og lett akebrett med ett håndtak. Med et rumpeakebrett kan man ake selv i den minste snøhaug eller skråning. Passer for bakker uten hindringer.
kr 59
Stor akematte.

Med et solid glidemateriale har du et produkt med lang levetid, som gir mange fine leke stunder i bakken. Akematten er lett å bære/dra med seg opp bakken. Den blir garantert en favoritt i bakken med sitt kule design. Her er mulighetene mange for ulike sitte-eller liggestillinger for variert aking. Utmerket også som isolert sittematte på snøen. Passer for bakker uten hindringer.
kr 899
Liten akematte for de minste barna. Med et solid glidemateriale har du et produkt med lang levetid, som gir mange fine leke stunder i bakken. Akematten er lett å bære/dra med seg opp bakken. Den blir garantert en favoritt i bakken med sitt kule design. Her er mulighetene mange for ulike sitte-eller liggestillinger for variert aking. Utmerket også som isolert sittematte på snøen. Passer for bakker uten hindringer.
kr 749
Snøsurfer i morsomt design for de minste barna. Glir godt og har ett sett håndtak til å holde seg fast i.
kr 549
Styrbart akebrett med brems. SnoAction har god styre- og glideevne og solide bremser. Den gir deg garantert en flott og trygg tur i bakken!
kr 599
Akebrett med plass til to. På Sno Racing er det god plass for to personer - utmerket for å dele den gode akeopplevelsen med familie og venner. Glideevnen og styringen gjør Sno Racing til en vinner blant akebrettene i bakken.
kr 899
Sorter etter Clear All