Du har ingen varer i handlekurven.

High5

Filtre
elementer per side
High5 EnergyBar Bringebær og Hvit Sjokolade er en naturlig blanding av ekte frukt og korn som gir en god balanse av enkle og komplekse karbohydrater for treningen og konkurransene dine.

Den kan også brukes som et sunt mellommåltid gjennom dagen.

EnergyBar er lett å tygge, ikke for søt, og gir en av dine 5 om dagen!

Energy Bar er designet for å tas FØR og UNDER trening eller som en del av en aktiv livsstil.

Egnet for sportsbruk eller som en sunn snacks som del av en aktiv hverdag.

Visste du at karbohydrater også bidrar til normal hjernefunksjon? Perfekt enten du jobber, er på veien, studerer eller driver med sport.
kr 35
EnergyGel Aqua Koffein har en frisk smak og en konsistens mer lik en drikke enn en gel. I motsetning til mange andre gel'er, trenger du ikke ekstra drikke ved siden av en IsoGel Plus. Hver gel gir deg 23g med karbohydrat energi og 30mg Koffein. Når du tar EnergyGel Aqua Koffein i anbefalt mengde, øker konsentrasjon og årvåkenhet.
kr 29
EnergyGel Koffein er smooth med en lett konsistens. Den er ikke like tykk eller søt som andre geler på markedet, så den er lett å få ned. De naturlige fruktjuicene hjelper til med det, og de smaker godt.
kr 29
EnergyGel er smooth med en lett konsistens. Den er ikke like tykk eller søt som andre geler på markedet, så den er lett å få ned. De naturlige fruktjuicene hjelper til med det, og de smaker godt.
kr 29
EnergyGel Slow Release Carbs er en helt ny type Energigel som gir deg energi over en lengre periode en tradisjonelle gels. En nøye sammensatt gel, bestående av karbohydrater og elektrolytter, til bruk under trening. High5 bruker en annen type karbohydrater(Isomaltulose), som er sammensatt av glukose og fruktose, men har en annen kjemisk struktur enn sukrose. Dette tar 4-5 ganger lenger å bryte ned enn sukrose.
kr 39
High5 EnergyGel Slow Release CarbsEnergyGel Slow Release Carbs er en helt ny type Energigel som gir deg energi over en lengre periode en tradisjonelle gels. En nøye sammensatt gel, bestående av karbohydrater og elektrolytter, til bruk under trening. High5 bruker en annen type karbohydrater(Isomaltulose), som er sammensatt av glukose og fruktose, men har en annen kjemisk struktur enn sukrose. Dette tar 4-5 ganger lenger å bryte ned enn sukrose.
kr 42
High5 Zero Koffein Hit er den prisvinnende sukkerfrie koffeindrikken uten kalorier. Du kan bruke Zero under trening og gjennom dagen for å få i deg C vitaminer og nøkkel-elektrolytter, som Natrium og Magnesium. Bare slipp en tablett i vannflasken og se den løse seg opp. Tabletten inneholder lette naturlige smaker uten kunstig farge og preserveringsmidler. Tabletten er mulig å brekke opp, for en ennå lettere styrke på drikken.
kr 79
High5 Zero Tabletter SolbærÅ holde seg hydrert har aldri vært lettere. Zero er en frisk sukkerfri elektrolytt drikk uten kalorier. Du kan bruke Zero under trening og gjennom dagen for å få i deg C vitaminer og nøkkel-elektrolytter, som Natrium og Magnesium. Bare slipp en tablett i vannflasken og se den løse seg opp. Tabletten inneholder lette naturlige smaker uten kunstig farge og preserveringsmidler. Tabletten er mulig å brekke opp, for en ennå lettere styrke på drikken.

Den nøye utformede formelen inkluderer C vitaminer som hjelper immunforsvaret, og reduserer trøtthet og utmattelse. Magnesiumen i Zero hjelper på elektrolyttbalansen i kroppen, samtidig som den støtter opp under muskelprotein syntesen.

Siden Zero har en lett og usøtet smak, kan det med fordel brukes av personer som jobber i varme miljøer.
kr 99
Sorter etter Clear All