Du har ingen varer i handlekurven.

Icebug

Filtre
elementer per side

Oppdag Arcus: skoen som gir deg følelsen av å løpe på skyer, perfekt for både lange og korte distanser.

Arcus, inspirert av skyformasjonen med samme navn, tilbyr et høyt komfortnivå og fulldemping, ideell for lange løpeturer eller de som trenger ekstra støtte. Den er designet med en lettvektsstruktur og utmerket demping. Takket være det vanntette GORE-TEX® Invisible membranet, som er integrert i overdelen, yter skoen ekstra mykhet og komfort, selv under dårlig vær. Dette er skoen for løpere som søker ekstra demping, enten det er for lange løpeturer, restitusjonsøkter eller løping med ryggsekk.

Med en mellomsåle som har rocker-design, reduseres presset mot framfoten og hælen, og gir en jevn og behagelig løpeopplevelse. Den kompresjonsstøpte EVA-mellomsålen med to ulike fastheter sikrer topp komfort og responsivitet. BUGrip yttersåle med tretten dynamiske pigger gir et solid grep på alle typer vinterføre. Arcus er en sko som tar løpingen din til nye høyder.

kr 1 749 kr 2 499

Rover: Din ultimate følgesvenn for vinteraktiviteter. Perfekt for løping, hiking og speed walking i all slags vintervær.

Designet for lange, komfortable løpeturer, er Rover den allsidige skoen som takler både raske fotturer og lett stiløping. Den slitesterke, men glatte bluesign® polyesteroverdelen kombinert med en GORE-TEX® membran, sikrer at føttene dine forblir tørre og komfortable, selv under tøffe vinterforhold. Med BOA® Fit System får du en skreddersydd passform som er enkel å justere.

Denne skoen er utrustet med en vridningsstiv, fulldempet mellomsåle og ESS-system for stabilitet og beskyttelse mot overpronasjon. Den brede lesten og myke polstringen rundt hælen garanterer høy komfort. Med BUGrip yttersåle med 19 karbidpigger, holder du farten oppe og løper avslappet uansett underlag. Rover er mer enn bare en sko; det er din pålitelige partner i vinterværet.

kr 1 749 kr 2 499
Sorter etter Clear All