Du har ingen varer i handlekurven.

Innova

Filtre
elementer per side
Hawkeye fra Innova er fairway-driveren for de som søker forutsigbarhet og nøyaktighet på disc golf-banen.

«Dette er en disk som holder seg på fairwayen,» forteller Innovas Dave Dunipace.

På høyere hastigheter flyr den rett, med en glide som tar den eksepsjonelt langt. For spillere med mindre trøkk, har den en trygg og god fade.

Alt som oppsummert fører til nøyaktighet.

OBS assorterte farger
kr 229
Thunderbird er bygget med to av Innovas mest populæe modeller i tankene. Stabiliteten til en Teebird, og lengden til en Valkyrie gjør at man har god lengde uten å måtte gi avkall på kontroll.
kr 209
Innova Jay er det nyeste tilskuddet til Innova’s midrange-familie, designet for å imøtekomme behovene til krevende disc golfere.

Med en lav profil, flat topp og en mikrobead på vingen, leverer Jay en imponerende kombinasjon av kraft og presisjon.

Denne midrange-discen takler kraften godt og vil opprettholde en rett linje med en moderat fade på slutten av kastet.

Jay kommer rent ut av hånden takket være sin lave profil, og gir deg maksimalt spinn for å mestre varierte kastesituasjoner.

OBS assorterte farger
kr 229
Mako3 er den nyere, litt raskere versjonen av den rettflygende mellomdistansediscen, Mako.

Mako3 er den perfekte discen for alle som ønsker en rettflygende disc med liten til ingen fade. Som spiller vil du sette pris på de ekstra metrene du vil få som et resultat av den ekstra gliden denne discen har. Hvis du kun skal ha med en disc på banen så er Mako3 et godt valg.
kr 209
Roc3 er en rask og rettflygende Roc som utmerker seg som en kontrollerbar mellomdistansedriver fra tee og til finesseinnspill fra fairway til kurv.

Roc3 holder linjen sin i en rekke forskjellige vindforhold og den har en forutsigbar fade. En ideell "Go-To" mellomdistansedisc i nesten enhver situasjon. Erfarne spillere vil elske allsidigheten til denne disken, mens nye spillere kan stole på at den alltid vil avlutte svevet sitt med en kontrollert fade. Champion Roc3 er signaturdiscen til 4x verdensmester Paul McBeth.
kr 209
Toro er en overstabil midrange fra Innova, og passer utmerket for spillere som søker kontroll og pålitelighet i sine kast.

Med sin flate topp og lave profil gir den en unik følelse i hånden.

OBS! assorterte farger
kr 229
Aviar Putt & Approach er den mestselgende putteren til Innova, og den har vunnet flere VM enn alle andre puttere til sammen.

Aviar er en allsidig disc som er pålitelig under alle forhold. Denne Aviarmodellen er uten bead, flyr rett og har en forutsigbar fade på slutten av svevet.
kr 149
Wraith er en lang, rask og stabil lengdedriver som er forutsigbar i vinden.

Wraith var en av de første høyhastighetsdriverene som Innova produserte. Med en speed på 11 gir den lange kast og god kontroll for spillere på alle ferdighetsnivåer.

Den er en utmerket medvindsdriver og har også nok forutsigbarhet til at den kan brukes i vindfulle forhold. Wraith er en av signaturdriverene til 12 ganger verdensmester, Ken Climo.
kr 189
Sorter etter Clear All