Du har ingen varer i handlekurven.

Innova

Filtre
elementer per side
Overstabil driver som fungerer veldig bra i motvind.

Assorterte farger!

Firebird er Innova sin mest populære motvindsdriver. Kombinasjonen av speed og stabilitet gjør det mulig å kaste inn i sterk motvind uten å være redd for å miste kontroll på discen. En utmerket disc til lange flexkast og også en favoritt til forehand- og tommelkast. Dette er en disc du vil finne i baggen til mange av proffene.
kr 209
Thunderbird er bygget med to av Innovas mest populæe modeller i tankene. Stabiliteten til en Teebird, og lengden til en Valkyrie gjør at man har god lengde uten å måtte gi avkall på kontroll.
kr 209
Roc3 er en rask og rettflygende Roc som utmerker seg som en kontrollerbar mellomdistansedriver fra tee og til finesseinnspill fra fairway til kurv.

Roc3 holder linjen sin i en rekke forskjellige vindforhold og den har en forutsigbar fade. En ideell "Go-To" mellomdistansedisc i nesten enhver situasjon.

Erfarne spillere vil elske allsidigheten til denne disken, mens nye spillere kan stole på at den alltid vil avlutte svevet sitt med en kontrollert fade. Champion Roc3 er signaturdiscen til 4x verdensmester Paul McBeth.
kr 209
Aviar Putt & Approach er den mestselgende putteren til Innova, og den har vunnet flere VM enn alle andre puttere til sammen.

Aviar er en allsidig disc som er pålitelig under alle forhold. Denne Aviarmodellen er uten bead, flyr rett og har en forutsigbar fade på slutten av svevet.
kr 149
Designet for bruk hele dagen, denne discgolf ryggsekken har plass til alt så du kan spille organisert. Ergonomiske skulderstropper, mange lommer og stor plass til discer.
kr 799
KC-Pro (Ken Climo) Aviar er laget med utgangspunkt i Aviar Driver modellen, men er laget i en stivere blanding av Pro plasten.

Stabil driveputter, innspillsdisc og putter. Anbefalt av 12 ganger verdensmester, legenden Ken Climo.
kr 179
Safari Backpack er Innova’s største sekk, og ble bygget for komfort, holdbarhet, organisering og stil.

Safari Backpack er Innova’s største sekk, og ble bygget for komfort, holdbarhet, organisering og stil. Safari Backpack er en sekk som vil holde deg godt organisert og forberedt ute på banen. Tilgjengelig i Sort, Grå og Blå.

kr 1 199
Teebird er en av de mest presise fairwaydriverne på markedet og den foretrukne fairwaydriveren til 12 ganger verdensmester Ken Climo.

Teebird er en av Innova sine mest nøyaktige og pålitelige fairwaydrivere. Kombinasjonen av en rett flygebane, god glide og hastighet gjør discen forutsigbar og kontrollerbar i både motvind og medvind.

Med sin allsidighet er Teebird et populært valg for både proffer og mindre erfarne spillere. Utmerket for sylskarp presisjon, distanse og til forehandkast.
kr 209
Sorter etter Clear All