Du har ingen varer i handlekurven.

Knog

Filtre
elementer per side
Knog Plus bakre sykkellykt er en god, bærbar og USB-oppladbar sykkellampe. En effekt på 20 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 500 meter unna.
kr 199
Knog Plus Sykkellykt foran er en super, bærbar og USB-oppladbar sykkellykt. En effekt på 40 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 1 km unna.
kr 199

Knog Plus Frontlys er en høykvalitets, vanntett og USB-ladbar sykkellys.


kr 199

Fang Multitool er det perfekte tilbehøret du trenger i lommen, både på sykkelturer og i hverdagen. Dette lette og kompakte verktøyet er ikke bare TSA-godkjent og allsidig, men kan også raskt bli din nye beste venn.

Laget av et avansert komposittmateriale, er Fang ikke bare lettere enn titan, men også sterkere enn støpt metall. Den anti-ripe egenskapen sørger for at verktøyet ikke skader telefonen eller bærbar PC når det oppbevares sammen.

kr 199 kr 399

Bilby Run 400 Headlamp

Møt den nyeste tillegget til den populære Bilby hodelykten-serien! Etter å ha blitt en umiddelbar favoritt på Kickstarter, presenterer vi nå Bilby Run.

Med vår 400 lumen Bilby Run hodelykt får du en gjennomskinnelig silikonreim i ett stykke, som lar de røde sidebelysningslysene skinne gjennom den svettebestandige reimen. Denne hodelykten er den perfekte følgesvenn for løpere som ønsker å lyse opp stien sin.

kr 399 kr 799
Sorter etter Clear All