Du har ingen varer i handlekurven.

Knog

Filtre
elementer per side
Knog Plus bakre sykkellykt er en god, bærbar og USB-oppladbar sykkellampe. En effekt på 20 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 500 meter unna.
kr 199
Knog Plus Sykkellykt foran er en super, bærbar og USB-oppladbar sykkellykt. En effekt på 40 lumen lys fra de integrerte COB -lysdiodene sikrer at du blir godt sett opptil 1 km unna.
kr 199

Knog Plus Frontlys er en høykvalitets, vanntett og USB-ladbar sykkellys.


kr 199

Fang Multitool er det perfekte tilbehøret du trenger i lommen, både på sykkelturer og i hverdagen. Dette lette og kompakte verktøyet er ikke bare TSA-godkjent og allsidig, men kan også raskt bli din nye beste venn.

Laget av et avansert komposittmateriale, er Fang ikke bare lettere enn titan, men også sterkere enn støpt metall. Den anti-ripe egenskapen sørger for at verktøyet ikke skader telefonen eller bærbar PC når det oppbevares sammen.

kr 199 kr 399

Oi Classic Sykkelklokke: Glem de gamle, kjedelige sykkelklokkene. Forestill deg en klokke som ser flott ut og høres ut som en engel som spiller på et klokkespill.

Med Oi Classic får du ikke bare en klokke med vakker tone, men også et enestående design og materialvalg som reflekterer syklistens personlighet. Denne klokken er like effektiv på veien som den er på stien. Er du lei av klokker som stikker opp eller ut? Oi skiller seg ut - den ser ut til å sveve rundt styret.

kr 229

Knog Scout Bike Alarm & Finder gir overlegen sykkelsikkerhet ved å kombinere en lydalarm og sporingsfunksjon spesialdesignet for sykkel. Når alarmen er aktivert vil enhver bevegelse av en sykkel med Scout utløse den bevegelsesfølsomme lydalarmen på 85dB som fraråder ytterligere bevegelser og samtidig sender en varsling automatisk til eierens iPhone. Dersom sykkelen likevell skulle bli stjålet/flyttet kan Scout enkelt spores ved hjelp av Apples nettverk via "Find My"-applikasjonen.Montering og sikring


Scout kan monteres åpenlyst med det medfølgende neongule silikondekselet som følger med, eller mer diskret under sykkelens flaskeholder ved hjelp av manipulasjonssikre sikkerhetsskruer uten medfølgende deksel.Montering sammen med flaskeholder


Scout har en lav profil og kompakt design som gjør at den kan festes pent og gjemt under sykkelens flaskeholder.Aktivering og lading


Aktivering og deaktivering av alarmen kan gjøres enkelt på to måter. Via knapp på siden av enheten når den tilkoblede iPhonen er i nærheten (<1,5m) eller via Knog-applikasjonen når enheten er innenfor Bluetooth-rekkevidde.


Scout har opptil hele 6 måneders batterilevetid mellom lading og krever derfor kun lading to ganger i året. Når enheten krever lading, er det ikke nødvendig å fjerne enheten fra sykkelen, den kobles enkelt opp med en USB-C kabel i ladeporten som sitter bak en vanntett silikonpropp.LED og vanntetthet


Scout har doble LED-dioder som viser om alarmen er aktivert. De samme diodene viser også status på batteriet.


Med IP66 vannbestandig klassifisering tåler Scout å stå ute i regnet, og den håndterer høyttrykksspyling uten at funksjonaliteten påvirkes.


kr 599

Bilby Run 400 Headlamp

Møt den nyeste tillegget til den populære Bilby hodelykten-serien! Etter å ha blitt en umiddelbar favoritt på Kickstarter, presenterer vi nå Bilby Run.

Med vår 400 lumen Bilby Run hodelykt får du en gjennomskinnelig silikonreim i ett stykke, som lar de røde sidebelysningslysene skinne gjennom den svettebestandige reimen. Denne hodelykten er den perfekte følgesvenn for løpere som ønsker å lyse opp stien sin.

kr 399 kr 799
Sorter etter Clear All