Du har ingen varer i handlekurven.

Løpesko Herre

Filtre
elementer per side
Lone Peak 7 er en legendarisk terrengsko med en lett overdel, MaxTrac™ yttersåle og EGO™ mellomsåle.

En suveren terrengsko med god stabilitet og mye demping.

Med godt grep i yttersålen kan du veksle mellom terreng og skog uten problem, en sko du kan ta med deg overalt.
Altra sin legendariske tåboks er også på plass her, som gir en bred og god passform.
kr 1 299 kr 1 899
Paradigm 7 har en frisk redesign, plysjpute og medial støtte for når føttene dine trenger det mest.

Støtte trenger ikke å bety at store, stygge klumpete sko. Møt Paradigm 7, med en frisk redesign med et konstruert mesh-øvre for pusteevne og ghillie-snøring for en sikker passform. En støpt hælkrage med myk detaljering og førsteklasses fôrmaterialer gir en myk følelse ved påstigning. Opplev respons med et innslag av plysjhet i 30 mm lett, oppdatert Altra EGO™ MAX mellomsåleskum.

Inviter føttene dine til å spre seg ut i vår Standard FootShape™ Fit, designet for naturlig fotposisjon. Altra sin GuideRail™-teknologi har ryggen din (og føttene dine) med medial støtte, bare når det trengs.
kr 1 899 kr 2 199
Designet for enhver sti, hvilken som helst bakke eller ethvert terreng. Altra introduserer Timp 4, "high-cushioned " cruiser som aldri har møtt en sti den ikke likte. Timp 4 er utstyrt med ultimate trail-funksjoner som gripende MaxTrac™ yttersåle og Altra EGO™ MAX mellomsåle. Denne iterasjonen kommer med en forbedret passform designet for ytelse på dine heldagsstiutflukter.

Vekt: 9,2 oz / 262 g
Mellomsåle: Altra EGO™ MAX
Yttersåle: MaxTrac™
Pute: Høy
Stabelhøyde: 29 mm
Overdel: Quick-Dry Air Mesh
kr 1 329 kr 1 899
Få den perfekte passformen med Mont Blanc BOA® ultimate langdistanse løpesko.

Alle de samme Mont Blanc-funksjonene du kjenner og elsker med PerformFit™ Wrap drevet av et to-skive BOA® Fit System, som muliggjør presise og raske justeringer når du er på flukt. Takle de tøffeste langdistanse løypene dine, men hold dem komfortable med vår Standard FootShape™ Fit og Altra EGO™ MAX mellomsåleskum.

Enten du går på linje med et ultramaraton eller legger ut på et løypeeventyr i hjembyen, er Mont Blanc BOA® klar til å fly over det mest ulendte terrenget.
kr 1 599 kr 2 499
Den maksdempede asfaltskoen har fått en oppdatering på nesten alle områder!

For første gang kommer Paradigm med EGO™ Max såle. Forskjellen mellom EGO Max og den tradisjonelle EGO™ sålen er at EGO™ Max er noe mykere, komfortabel og mer slitesterk. På tross av dette er det fortsatt god respons i sålen. Den oppdaterte InnovArch™ gir en individuell passform og fremmer en naturlig bevegelse i hele stegfasen. GuideRail™ gir en ekstra støtte på innsiden, men bare når det blir behov for det. Kombinasjonen av alle disse komponentene gir oss en sko som er stabil, godt dempet og en behagelig kompis for de lengste turene!
kr 2 199
Den allsidige Timp 4 er klar for å takle ethvert terreng og sikrer komfort hele dagen, høy demping og ytelse.

Ta et skritt utenfor allfarvei med den nyeste versjonen av vår høydempende terrengsko, Timp 4. Klar for ethvert eventyr, Timp 4 er laget for å takle stiene med funksjoner som vår gripevennlige MaxTrac™ yttersåle og oppgraderte Altra EGO™ MAX mellomsåle designet for å holde deg i gang.

Denne versjonens forbedrede passform er designet for bedre ytelse på alle stier, alle underlag og ethvert terreng.
kr 1 399 kr 1 899
Komfort møter fart med Altras første speedsko noensinne.

Altra tar et dykk inn i løpskategorien med en Carbitex™ halvbelagt karbonsko, Vanish Carbon.

Denne langdistanseskoen er utstyrt med Altra EGO™ PRO mellomsåleskum for demping i hvert steg og Active Stance Rocker for å gi en mer effektiv "toe off".

Slim FootShape™-passform er designet for å gi deg kraften og stabiliteten du trenger for å nå full fart i hvert skritt.
kr 1 999 kr 2 899

Møt AltraFWD Experience – skoen som revolusjonerer løpeopplevelsen med sin glatte, uanstrengte og effektive kjøretur.
Med en lav dropp på 4 mm fremmer den en naturlig fotstilling, og introduserer en helt ny løpefølelse til Altras sortiment.

Denne lave droppen er perfekt komplementert av skoens rockerform, som sikrer en effektiv tå-avvikling og en smidig, rask rulling gjennom steget ditt.
Utstyrt med den romslige tåboksen du allerede kjenner til og elsker, tillater AltraFWD Experience deg å bevege deg slik du er ment å bevege deg.

I tillegg byr den på en helt ny, lett og responsiv kompresjonsstøpt mellomsåle av skum.
Med Experience vil du nyte en uanstrengt løpetur som kombinerer komfort, ytelse og stil på best mulig måte.

kr 1 799


Mont Blanc Carbon Man


Din super-sko for stien! Mont Blanc Carbon er bygget for raske løpeturer i terrenget, med en full-lengde karbonfiberplate, ytelsesfokusert mellomsåle og gripevennlig yttersåle.


Si bonjour til vår raskeste terrengsko til dags dato! Med en full-lengde karbonfiberplate, oppgradert mellomsåle og klebrig yttersåle, er den klar for rask og teknisk krevende terreng.


Stå ved startstreken til ditt neste ultraløp i terrenget eller legg ut på en hel dags opp- og nedstigninger med selvtillit og fart.


Den har mange av de originale Mont Blanc-funksjonene, men vi har lagt til en full-lengde Carbitex™ Monoflex karbonplate for ekstra fremdrift, beskyttelse under foten og stabilitet på alle typer terreng.


Skapt med en lett og responsiv mellomsåle med rim- og kjernkonstruksjon.


Få komfort med Altra EGO™ MAX i kanten og forbedret ytelse på løpsdagen med Altra EGO™ PRO i kjernen.


Med Vibram® Litebase for å redusere vekt på yttersålen og Vibram® Megagrip for enestående grep på både våte og tørre overflater, har du hjelp til å takle enhver sti.


Skoen har en romslig tåboks med god plass til at tærne kan bevege seg fritt, en sikker passform i mellomfoten og null dropp, slik at du kan bevege deg naturlig.


Hvem sa at veisko får all farten? Ta deg ut på stien med Mont Blanc Carbon!


kr 2 899
Sorter etter Clear All