Du har ingen varer i handlekurven.

Madshus

Filtre
elementer per side
Active Skate Jr er perfekt for unge skiløpere som er interessert i å lære å gå på skøyteski.

Med en slitesterk konstruksjon og geometri som er spesielt designet for å passe yngre skiløperes størrelse og vekt, vil denne skien fungere perfekt for enhver hektisk junior mens de trener, raser og har det gøy hele dagen lang.
kr 1 260 kr 1 800
Smørefri turski med integrert fell. Lett kjernemateriale gir en livlig og lett ski som sammen med innsving sikrer god stabilitet.
En perfekt ski for de som ikke vil bruke tid på smøring eller synes det er vanskelig å smøre under krevede føreforhold.
Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising.
kr 1 400 kr 2 800
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 899 kr 1 500
Endurace Skate er en god skøyteski til trening og mosjon.
Den har en fleksibel tupp og bakende som flyter svært godt i snøen og gjør skien rask og stabil.

Nytt og lettere kjernemateriale gir en lett og livlig ski og sikrer et godt skøytespenn, mens P190 Nano sålen gir optimal glid.

Lav tupp og smal bakski reduserer svingvekten
kr 2 499 kr 3 700
Endurace Skin passer bra til trening/tur og aktiv skiløping. Med helt ny og lettere kjerne får man en kvikk og rask ski i sporet, mens P190 Nano racingsåle sikrer god glid.

Skiene er lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Med Rottefella Move systemet kan du nå flytte bindingen uten å ta av deg skiene. slik at du lett kan justere feste og glid!

Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising
kr 2 540 kr 4 200
Splittet ned i midten, har Endurace U mansjett og ankelstøtte fra den gamle Hyper S skøyte støvel og forfoten til Hyper C klassiske støvel. Dette gir en støvel som ofrer svært lite skøytestabilitet, men likevel tillater smertefri klassisk ski, da forfoten på støvelen kan bøyes med foten.

Legg til RevoWrap-snøring og et MemBrain® blonderdeksel med mykt skall, og du har en støvel som kan brukes til enten skøyter eller klassisk. Din eneste utfordring er å bestemme hvilken du skal velge i dag.
kr 1 299 kr 2 500
Fjelltech M44 er en helt ny markaski med stålkant og integrert fell fra Madshus. Skiene er svært lette og robuste takket være Paulownia kjernen.

¾ stålkant gir sammen med den innsvingte profilen en trygg og retningsstabil ski som er enkel å svinge og ploge med selv på isete underlag.

Den smale formen gjør at skiene passer godt i oppkjørte spor.
kr 2 600 kr 3 800
Deler mye av teknologien med Redline serien. Madshus Nanosonic Intelligrip er en trening/konkurranse ski som gir jeg trygt feste i de fleste snøforhold.
kr 3 050 kr 6 100
Sorter etter Clear All