Du har ingen varer i handlekurven.

Madshus

Filtre
elementer per side
Active Skate Jr er perfekt for unge skiløpere som er interessert i å lære å gå på skøyteski.

Med en slitesterk konstruksjon og geometri som er spesielt designet for å passe yngre skiløperes størrelse og vekt, vil denne skien fungere perfekt for enhver hektisk junior mens de trener, raser og har det gøy hele dagen lang.
kr 1 500 kr 2 200
NB! 1 par 205 cm. Vekt 82 +/- 5 kg.


Smørefri turski med integrert fell. Lett kjernemateriale gir en livlig og lett ski som sammen med innsving sikrer god stabilitet.
En perfekt ski for de som ikke vil bruke tid på smøring eller synes det er vanskelig å smøre under krevede føreforhold.
Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising.
kr 1 400 kr 2 800

Oppdag friheten og bekvemmeligheten med å ha drikken din lett tilgjengelig på de lange skiturene. Madshus Drikkebelte 2024 er designet med tanke på dine behov når du er i farten. Denne drikkebeltens unike, forskjøvede flaskeutforming sikrer at du enkelt kan nå vannflasken uten stress.

Utstyrt med en liten lomme, er dine nøkler også trygt oppbevart mens du utforsker løypene. Gjennomført med holdbart 600D Polyester Ripstop materiale og pålitelig YKK-glidelås, vil Madshus Drikkebelte 2024 bli en uunnværlig partner på dine skieventyr.

kr 250

Oppdag gleden med skiturer gjennom skog og fjell med Endurace Classic. Dette er skiene for deg som ser etter et letthåndterlig utstyr for både trening og rekreasjon. Den innovative Astara Light-kjernen øker respons og reduserer vekten, slik at du kan nyte turen fullt ut, uansett hvor sporet fører deg.

Med en allsidig camber som takler varierte forhold, er Endurace Classic konstruert for å gi deg en behagelig og effektiv skitur enten det er i lokale løyper eller på fjellet. Legg ut på en lang helgetur eller sett opp tempoet i dine treningsøkter med disse pålitelige skiene som lover et fantastisk eventyr i snøen!

kr 2 590 kr 3 700
Den helt nye Endurace-staven er sterk, lett og holdbar, og er designet med et forhold mellom vekt og stivhet for ytelse og fritidssport. Med et naturlig korkhåndtak og vår nye racingstropp, leverer Endurace Pole sikkert og presist grep, overlegen kraftoverføring og den komforten som racere og mosjonist løpere forventer. TBS® kurvesystemet lar deg bytte trinse på stedet og uten verktøy, avhengig av snøforholdene.
kr 899 kr 1 800
Endurace Skate er en god skøyteski til trening og mosjon.
Den har en fleksibel tupp og bakende som flyter svært godt i snøen og gjør skien rask og stabil.

Nytt og lettere kjernemateriale gir en lett og livlig ski og sikrer et godt skøytespenn, mens P190 Nano sålen gir optimal glid.

Lav tupp og smal bakski reduserer svingvekten
kr 2 449 kr 3 700
Endurace Skin passer bra til trening/tur og aktiv skiløping. Med helt ny og lettere kjerne får man en kvikk og rask ski i sporet, mens P190 Nano racingsåle sikrer god glid.

Skiene er lettgåtte og gir et trygt og godt feste på de fleste fører. Med Rottefella Move systemet kan du nå flytte bindingen uten å ta av deg skiene. slik at du lett kan justere feste og glid!

Fellen består av en optimal miks av mohair og nylon som sikrer lang holdbarhet og god effekt mot ising
kr 2 850 kr 4 200
Splittet ned i midten, har Endurace U mansjett og ankelstøtte fra den gamle Hyper S skøyte støvel og forfoten til Hyper C klassiske støvel. Dette gir en støvel som ofrer svært lite skøytestabilitet, men likevel tillater smertefri klassisk ski, da forfoten på støvelen kan bøyes med foten.

Legg til RevoWrap-snøring og et MemBrain® blonderdeksel med mykt skall, og du har en støvel som kan brukes til enten skøyter eller klassisk. Din eneste utfordring er å bestemme hvilken du skal velge i dag.
kr 1 299 kr 2 600
Sorter etter Clear All