Du har ingen varer i handlekurven.

Magura

Filtre
elementer per side
Hose guide, aluminium, 2pk
kr 120
Bremseklosser til Magura HS33 og HS11 hydrauliske v-brems.
kr 227
6-bolts bremseskive som er optimalisert for el-sykkel bruk. Denne skiven er kompatibel med hele Magura sin MT-Serie og kommer i en tykkelse på 2mm. Bremseskiven er varmebestandig og stabil, og tåler høyere belastning som kommer ved el-sykkel.
kr 599
Magura MT eStop MDR-P eSTOP Kit + 7.S Bremseskivepakke
Bremseskiver og bremseklosser som er tilpasset el-sykkel og har den nødvendige bremsekraften de krever. Tykkelse: 2mm

kr 719
Magura MT Sport tilbyr deg den ypperste klassen av sikkerhet, enten du er ute på stiene eller bysykling. Magura bruker den unike Carbotecture® teknologien i hele MT serien. Carbotecture sikrer at MT Sport er en av det letteste bremsene i sin klasse. Med det ergonomiske hendlene til MT Sport vil du ha en svært god rekkevidde og høy bremsekraft med kun to fingre.
kr 724
Magura MT4 er utstyrt med samme bremseteknologi som deres toppmodell MT8, og imponerer med sin enestående bremseytelse og høye nivå av stabilitet. Kun forskjeller i materialvalg, hendelblad og mindre detaljer skiller Magura MT4 fra sin storesøster. Dette gjør bremsen noe tyngre sammenlignet med MT8. Uansett, på 230 gram er Magura MT4 fremdeles en av de letteste bremsene på markedet til uslåelig ytelse og pris.

I motsetning til Magura MT8 er hendelbladet i ergonomisk 2-finger design i aluminium. Hendelens rekkevidde kan enkelt justeres med torx for å tilpasse følelsen til det ypperste. Bremsehåndtaket består i stor grad av karbonfibre som er innebygd i en termoplastisk miks. Takket være Carboflow prosessen kan Magura bruke materialet til å optimalisere belastningen og skape solide flater.
kr 1 039
Magura MT5 med 4-stempel kaliper gir deg helt rå ytelse. Sammen med ergonomisk hendel vil Magura MT5 bremsen gi selvtilitt på de mest krevende stiene uansett hvor vanskelig forholdene er. MT5 har hendler i aluminium som kan justeres med verktøy, med dette kan du enkelt justere hendlene til å bli perfekt ergonomiske til dine hender.
kr 1 139
Magura Oliven, symetrisk. Etter kabelkutting eller installasjon av ny Magura brems. Passer alle Magura MT og HS modeller.

Selges pr par.
kr 10
Sorter etter Clear All