Du har ingen varer i handlekurven.

Murena

Filtre
elementer per side
Denne masken er laget av silikonmateriale som kommer i kontakt med huden og gir en komfortabel opplevelse. Masken har en ny og bred design som gir en god passform. Til tross for sin lille størrelse har den et lavt volum og er enkel å bruke. Den leveres i en praktisk skjellformet emballasje som gjør den enkel å prøve ut i butikken.
kr 429
Utforsk verdenen under vannet fullstendig klart med Murena! Snorkelsett for senior med myk silikon som sitter behagelig inntil ansiktet. gir bedre passform og motvirker lekkasjer. Tåler bruk i saltvann uten å tørke ut. Fri for ftalater.
kr 499
Snorkelsett til barn

Utforsk verdenen under vannet fullstendig klart med Murena! PVC Snorkelsett til barn. Fri for ftalater.
kr 199
Dykkemaske og snorkel

Utforsk verdenen under vannet fullstendig klart med Murena! Snorkelsett for junior med myk silikon som sitter behagelig inntil ansiktet. gir bedre passform og motvirker lekkasjer. Tåler bruk i saltvann uten å tørke ut. Fri for ftalater.
kr 499
Utforsk verdenen under vannet fullstendig klart med Murena!

Dykkemasken i juniorstørrelse har en myk silikon som sitter behagelig inntil ansiktet og gir bedre passform, og motvirker lekkasjer.

Den tåler bruk i saltvann uten å tørke ut og er fri for ftalater.
kr 349
Dykkermaske som dekker hele ansiktet. Avtagbar snorkel, stenger automatisk ute vann når man dykker. En snorkelmaske lar deg puste like enkelt og naturlig som du ville gjort på land. Luften går inn via den avtagbare snorkelen mens luften du puster ut slippes ut gjennom ventiler på siden av masken. Dette gjør at luften ikke blandes og at du alltid får tilgang til frisk luft. Luftsystemet sørger også for at masken ikke dugger. Silikondetaljer gjør at masken sitter tett og godt inntil ansiktet. Maskens utforming gir deg et bredt synsfelt, en ny måte å puste på og en helt ny dykkeopplevelse. Snorkelrøret stenges automatisk når du dykker under vannflaten.

kr 549
Sorter etter Clear All