Du har ingen varer i handlekurven.

Nike

Filtre
elementer per side
Nike Value Cotton Crew Sokker 3pack i hvit og sort farge.
kr 50 kr 99
Treningssokker til dame (3 par). Nike Everyday Lightweight-sokkene er laget med netting og en tøyelig bomullsblanding for pusteevne og en tettsittende, myk følelse.
kr 99
Gi barnets garderobe en sporty oppgradering med Nike Tee Swoosh Jr. Denne lysegrønne T-skjorten er designet for å imøtekomme den aktive livsstilen til barn, og er perfekt for både trening og daglig bruk.

Laget med Nike's kjente kvalitet, tilbyr denne T-skjorten eksepsjonell komfort og holdbarhet, slik at de små kan bevege seg og leke fritt. Den lysegrønne fargen gir et friskt og energisk uttrykk som vil lyse opp barnets antrekk.

En stor, hvit Nike Swoosh-logo på brystet og siden gir T-skjorten et ikonisk utseende og understreker den atletiske stilen. Med Nike Tee Swoosh Jr, kan barnet ditt uttrykke sin sporty personlighet og føle seg bra både på treningsbanen og i skolegården.

La barnet ditt utstråle selvtillit og stil med Nike Tee Swoosh Jr - hvor eventyret enn fører dem!
kr 99 kr 229
Nike Mercurial Prestige har god ballfølelse og grafikk fra tidligere mercurial sko. Ytterlaget har god tekstur for økt kontroll.
kr 269
Nike Junior Mercurial Vapor XI AG er en rask junior sko med knotter tilpasset kunstgress.
kr 249 kr 550
Nike Junior Mercurial X Victory Tf kommer med høy sokk for økt komfort og passform, sålen er designet for både grus og kunstgress.
kr 349 kr 700
Håndholdt drikkeflaske fra Nike med plass til 170 ml som også kan festes på beltet.

1 i pakken, bildet viser forsiden og baksiden
kr 99 kr 230
Fotballdrakt til Junior i Dri-Fit materiale.
kr 140 kr 200
Sorter etter Clear All