Du har ingen varer i handlekurven.

Nikwax

Filtre
elementer per side
2 pk med effektiv vask og impregnering for membranplagg. Anbefales til Gore-Tex.

Tech Wash (300 ml) er et vaskemiddel som både renser og revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper, samtidig som pusteegenskapene bevares. Tech Wash kan brukes på alle tekstiler som skal være vanntette, for eksempel klær med membraner som Gore-Tex o.l. Impregneringen TX Direct (300 ml) vaskes inn i plagget etter at du har vasket det med Tech Wash.

Produktet gjenoppbygger den vannavvisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og mikrofiber. TX Direct er uten fluorkarboner.
kr 279
Rengjøringsmiddel dun
kr 129
Fabric & Leather gir eksepsjonell vannavstøting. Produktet ødelegger ikke fottøyets pustende egenskaper. Anbefales til Gore-Tex og eVENT. Produktet er svært enkelt å bruke og kan med fordel påføres fuktige sko. Bare spray på impregneringen, pass på at du også sprayer godt på alle sømmer og kroker. Overflødig impregnering kan bare tørkes bort med en fuktig klut.
kr 119
Meget effektivt vaskemiddel for pustende membranplagg. Et miljøvennlig alternativ.
300 ml. Svært enkelt å bruke; vask for hånd eller i vaskemaskin. Absolutt alt i britiske Nikwax’ sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet!

kr 109
Verdensledende og høyeffektiv impregnering for membranplagg. Sprayes rett på. Anbefales til Gore-Tex.

300 ml sprayflaske. Ideelt til impregnering av ettlagstekstiler som telt og syntetiske soveposer. Absolutt alt i britiske Nikwax’ sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet!
kr 189
TX Direct gjenoppbygger den vannavisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og mikrofiber. Rengjør gjerne det som skal impregneres med Tech Wash før bruk av TX Direct. Svært enkelt å bruke: impregner for hånd eller i en vanlig vaskemaskin. Impregneringen trenger ikke varme for å aktiviseres.
kr 189
Sorter etter Clear All