Du har ingen varer i handlekurven.

Muligens utsolgt, sjekk størrelsene under

On Cloudrunner W

En polstret, støttende løpesko med en unik komfortfølelse – som gir deg selvtillit til å løpe enda lenger.

Cloudrunner har en supermyk landing takket være CloudTec®-demping i ultralett Zero-Gravity-skum. I tillegg støtter den bredere bunnen og en vuggeformet konstruksjon deg på (bokstavelig talt) hvert trinn av løpereisen.

Så det er ingenting som kan holde deg tilbake.

Beklager til tyngdekraften, sees snart!
Les mer
kr 1 699
Produsent: On
SKU: 106102

Velg størrelse :

Utsolgt

Tilgjengelige varianter

Den konstruerte mesh-overdelen til Cloudrunner er designet for å tilby støttende komfort med uslåelig pusteevne.
Myk å ta på med ventilasjon laget for å holde deg kjølig og komfortabel, dette er skoen som vil hjelpe deg å elske løpeturen fra start til slutt.

Enten du er en ny løper, bare begynner å løpe igjen, eller bare ser etter en vanlig treningssko, kombinerer Cloudrunner den myke følelsen du ønsker med støtten du trenger.

Løp mer, gå lenger og hold føttene i komfortsonen med Cloudrunner.

Vekt: 250 g
Drop: 9 mm
Den konstruerte mesh-overdelen til Cloudrunner er designet for å tilby støttende komfort med uslåelig pusteevne. Myk å ta på med ventilasjon laget for å holde deg kjølig og komfortabel, dette er skoen som vil hjelpe deg å elske løpeturen fra start til slutt. Enten du er en ny løper, bare begynner å løpe igjen, eller bare ser etter en vanlig treningssko, kombinerer Cloudrunner den myke følelsen du ønsker med støtten du trenger. Løp mer, gå lenger og hold føttene i komfortsonen med Cloudrunner. Vekt: 250 g Drop: 9 mm