Du har ingen varer i handlekurven.

Pro

Filtre
elementer per side
Supert styre fra Pro. FRS LR Svart er 800mm bredt og har 20mm rise.
kr 499
Den prisvinnende REFLECT360 jakken til sykling er verdens første til å bli designet med bruk av 100% reflekterende ytre skall. Med høy kvalitet leverer REFLECT360 jakken god kvalitet og utseende sm ser bra ut men den holder regnet ute. Den reflekterende kapasiteten av materiale hjelper andre medtrafikanter til å enkelt observere din posisjon når det er mørkt ute. REFLECT360 passer også vel så godt til å brukes på dagtid.

Proviz REFLECT360 har flere lufteventiler foran, bakre del av skuldre og under armene. Dette gjør at kroppstemperaturen reguleres bra. Ved å åpne fremre glidelås vil du oppnå gjennomlufting der luften vil gå inn via fronten og ut ved skuldre og ventilen bak. Om vinteren kan du lukke ventilene for å slippe kald luft og bruke de som lommer om nødvendig. Innvendig har jakken en brystlomme og stor nedre baklomme ved ryggen for å lagre eventuelt ekstra. Alle disse funksjonene gjør at jakken passer godt selv på de kaldeste dager.

Stoffet som brukes i REFLECT360 serien er svært teknisk. I dagslys får den en beskjeden grå farge. Om natten når jakken plukker opp en ekstra lyskilde vil du kunne se en forbløffende refleksjonsevne, som lys fra bil eller andre medtrafikanter.
kr 899 kr 1 349
Sorter etter Clear All