Du har ingen varer i handlekurven.

Puma

Filtre
elementer per side

Puma Field Player Glove - Svart - Hvit

Disse spillerhanskene er perfekte å bruke under vinteraktiviteter. Den lette nylon-/lycraforede hansken gir varme og en tettsittende passform, mens silikongrepssonene på håndflaten gir forbedret grep.

Produktbeskrivelse:

Disse spillerhanskene er perfekte å bruke under vinteraktiviteter. Enten det er fotball, løping eller andre utendørsøvelser, vil disse hanskene holde deg varm og komfortabel. Den lette nylon-/lycraforede konstruksjonen gir en behagelig passform som sitter tett inntil hånden. De svarte og hvite fargene gir en stilig og moderne look.

Hanskene er utstyrt med silikongrepssoner på håndflaten, noe som gir et forbedret grep. Dette er spesielt nyttig når du håndterer baller eller utstyr i kaldt vær. Uansett om det er vått eller tørt, vil du kunne opprettholde kontrollen og utføre presise bevegelser takket være disse grepssonene.

kr 350

Puma LIGA Beanie

Sport stilren, atletisk stil med denne fotballinspirerte treningsbeanien. Enten det er to-touch spill og sprinttrening eller turer på byen, vil LIGA-kolleksjonen sørge for at du ser bra ut og føler deg på ditt beste.

kr 200

Fotball Herre LIGA Treningstopp

Fra 2-touch-spill til sprintøvelser, se alltid ut som om du mener alvor med LIGA treningssamlingen. Ikke bare tro at du er den beste. Vær den beste. Hold deg tørr, varm og komfortabel når du spiller i LIGA treningssweateren.

Produktbeskrivelse:

 • dryCELL: Svært funksjonelle materialer som trekker svette bort fra huden din og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel under trening
 • PRESTASJON: Dobbeltstrikket skall for komfort og ytelse
 • Usynlig kvartsglidelås i halsen
 • Armhulepaneler
 • Elastisk kant og mansjetter
 • Rett frontkant
 • Normal passform
 • 100% polyester
kr 450

LIGA Quarter Zip Kids' Training Top

Med LIGA treningssamlingen kan du se ut som om du mener alvor, enten det er to-touch-spill eller sprinttrening. Med en kvart glidelås, dryCELL fukttransporterende teknologi og paneler under armene for forbedret ventilasjon, vil LIGA Quarter Zip Training Top holde deg kjølig og komfortabel mens du jobber hardt.

Egenskaper:

 • dryCELL: PUMAs betegnelse for fukttransporterende egenskaper som hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel
 • Normal passform
 • Kvart glidelås
 • Paneler under armene for optimal ventilasjon
 • Rett frontkant
 • Elastiske mansjetter og nederkant
 • PUMA Cat-logo på høyre bryst
 • Materiale: 100% polyester
kr 400

Puma Liga 2 Tracksuit Men er et allsidig joggebukse designet spesielt for menn. Denne joggebuksen kombinerer stil og funksjonalitet, og er perfekt for både trening og fritid. Med sitt moderne utseende og komfortable passform er det et ideelt valg for aktive menn som ønsker å se bra ut og føle seg komfortable samtidig. Det er tilgjengelig i fargene svart og hvit, som gir deg muligheten til å velge den som passer din personlige stil best. Dette tracksuitet er en del av Puma sitt kvalitetsmerke, kjent for sin dedikasjon til å skape sportsklær av høy kvalitet.

kr 400

Puma Liga 2 Tracksuit Men er et allsidig joggebukse designet spesielt for menn. Denne joggebuksen kombinerer stil og funksjonalitet, og er perfekt for både trening og fritid. Med sitt moderne utseende og komfortable passform er det et ideelt valg for aktive barn som ønsker å se bra ut og føle seg komfortable samtidig. Det er tilgjengelig i fargene svart og hvit, som gir deg muligheten til å velge den som passer din personlige stil best. Dette tracksuitet er en del av Puma sitt kvalitetsmerke, kjent for sin dedikasjon til å skape sportsklær av høy kvalitet.

kr 350

Manchester City 23/24 hjemmedrakt er inspirert av ikoniske trekk ved stadionet og er basert på drakten som ble brukt under innvielsesesongen på den nye arenaen. Den har aksenter og detaljer som markerer 20-årsjubileet for City på Etihad.

Denne drakten er laget med dryCELL-teknologi som er designet for å transportere fuktighet bort fra kroppen og holde deg tørr under trening. Den er også produsert med 100% resirkulert materiale (unntatt pyntedetaljer) som en del av vår innsats for en bedre fremtid.

kr 1 100

Ikke la kulden være en unnskyldning. Denne fleece-halsvarmeren vil gi deg ekstra varme og komfort når du trener på fotballbanen en kjølig vinterdag. Med sitt myke og varme materiale kan du holde deg fokusert og behagelig selv i kalde temperaturer.

kr 200
Sorter etter Clear All