Du har ingen varer i handlekurven.

Puma

Filtre
elementer per side

Accelerate NITRO SQD er designet for de raskeste spillerne på banen i håndball, innebandy, volleyball og netball.

kr 1 800
Puma sin kjernekolleksjon tar et skritt videre. Denne kolleksjonen er for de som nyter kampen like mye som seieren.

Med et nydesignet snitt for topp ytelse og perfekt passform. For din komfort utenfor banen og dine kamper på banen.
kr 1 200

Puma Captains Armbands er essensielle for å markere lagkapteinen på banen. Disse armbåndene er tilgjengelige i flere farger for å matche ulike lagdrakter, og de selges assortert. Laget for å være synlige og komfortable, disse armbåndene hjelper til med å holde lagets ånd høy og synlig under hele kampen.

kr 50

Puma Field Player Glove - Svart - Hvit

Disse spillerhanskene er perfekte å bruke under vinteraktiviteter. Den lette nylon-/lycraforede hansken gir varme og en tettsittende passform, mens silikongrepssonene på håndflaten gir forbedret grep.

Produktbeskrivelse:

Disse spillerhanskene er perfekte å bruke under vinteraktiviteter. Enten det er fotball, løping eller andre utendørsøvelser, vil disse hanskene holde deg varm og komfortabel. Den lette nylon-/lycraforede konstruksjonen gir en behagelig passform som sitter tett inntil hånden. De svarte og hvite fargene gir en stilig og moderne look.

Hanskene er utstyrt med silikongrepssoner på håndflaten, noe som gir et forbedret grep. Dette er spesielt nyttig når du håndterer baller eller utstyr i kaldt vær. Uansett om det er vått eller tørt, vil du kunne opprettholde kontrollen og utføre presise bevegelser takket være disse grepssonene.

kr 300

Opplev fremtiden med skoene som tar spillet ditt til nye høyder. Leverandøren presenterer en revolusjon innen komfort og ytelse: FUTURE. Denne skoen er designet for spillmakere som ønsker å dominere på banen. En nyskapende kombinasjon av støttende TAPE, elastisk strikk og lettvekts mesh sikrer en tilpasningsdyktig passform som lar deg skape fritt uten begrensninger gjennom hele kampen.

Med Dynamic Motion System får du den trekkraften og smidigheten som kreves for raske vendinger og fartsendringer. Med FUTURE på føttene, er du fremtiden. Ta steget ut og skap magi på banen.

kr 1 100

Forvandle spillet med Puma Future 7 Match Fg/Ag. Denne skoen er designet for playmakers som vil låse seg inn i fremtiden. Den nyskapende øvre delen kombinerer støttende PWRTAPE, elastisk strikk og lett mesh for en neste generasjons tilpasningsdyktig passform, slik at du kan skape uten begrensninger gjennom hele 90 minutter. Dynamic Motion System tilbyr trekkraft og smidighet for raske kutt og tempoendringer. Når du har på deg FUTURE, er du fremtiden. Gå og skap.

Overdelen er laget av minst 20% resirkulert materiale, noe som viser et engasjement for bærekraft, samtidig som det opprettholdes topp ytelse på både faste naturlige overflater og kunstgress.

kr 1 100

Sett fremtiden på føttene med Puma Future 7 Match Fg/Ag Jr. Denne skoen for unge playmakers er redefinert for å låse opp potensialet til den neste generasjonen av fotballspillere. Med en gjenutviklet overdel som kombinerer støttende PWRTAPE, elastisk strikk og lett mesh, tilbyr FUTURE 7 Jr en neste generasjons tilpasningsdyktig passform som lar unge talenter skape uten begrensninger gjennom hele kampen. Dynamic Motion System leverer både trekkraft og smidighet for raske kutt og tempoendringer. Når du bærer FUTURE, er du fremtiden. Gå ut og skap.

Overdelen av denne juniorskjermen inneholder minst 30% resirkulert materiale, noe som gjør det til et ansvarlig valg for både spiller og planet.

kr 850

For spillmakere som ikke nøler med å forme fremtiden: FUTURE-skoen fra leverandøren er her for å revolusjonere måten du spiller på. Denne skoen, med en omkonstruert overdel som kombinerer støttende TAPE, elastisk strikk og lettvekts mesh, tilbyr en tilpasningsdyktig passform for neste generasjons ytelse. Du kan skape uten begrensninger gjennom hele 90 minutter, takket være Dynamic Motion System som gir trekkraft og smidighet for raske kutt og tempoendringer.

Å ha på seg FUTURE betyr ikke bare å spille; det betyr å være fremtiden. Skap ditt spill og din skjebne på banen.

kr 850
Sorter etter Clear All