Du har ingen varer i handlekurven.

PurePower

Filtre
elementer per side
Ta en ren snack når du trenger energi

Med en Pure Snack fra PurePower får du en myk og deilig raw bar som er belagt med crunchy mørk sjokolade.
Her får du en fantastisk smakfull snack som kan brukes hele året. Ta den med deg på farten, nyt den på tur, fottur eller tilfredsstill søtsuget med denne deilige Pure Snack.

Pure Snackbaren har et mykt senter av dadler toppet med sprø velsmakende mandler og nøtter. Som navnet tilsier, er ikke baren bakt, og dermed får du en intens og naturlig smak, som samtidig gir deg naturlig energi.
Til slutt er Pure Snack belagt med sprø mørk sjokolade, som setter prikken over i-en og gir deg en smaksopplevelse av høy klasse.

En ting er sikkert; en er neppe nok - Pure Snack er baren du vil prøve igjen og igjen.
kr 28
Med PurePower Energy Snack Kokos får du en deilig dusørbit som gir deg ekstra energi, slik at du kan komme deg helt gjennom treningen - eller unngå å gå sukkerkald like før målstreken. Kokosbaren har også havregryn tilsatt slik at du får i deg rikelig med fiber. Det gir en jevnere forbrenning, som energien varer lenger.

278 Kcal pr 60g.
kr 29
PurePower HYDRO brusetabletter med en deilig appelsinsmak inneholder vitaminer og mineraler.

Elektrolytter er en blanding av salter og mineraler som du kan gå tom for når du trener hardt og seriøst, rett og slett fordi du svetter dem ut av kroppen.

Hydro inneholder natrium (salt) og magnesium. Magnesium spiller en rolle i elektrolyttbalansen og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
kr 90
Hydro Tropical er en frisk, smakfull brusetablett som inneholder vitaminer og mineraler. PurePower Hydro Tabs inneholder ikke sukker, dvs. enkle karbohydrater, slik at du ikke tilsetter kalorier fra sukker ved å innta PurePower Hydro Tabs.
kr 90
Derfor er PurePower sin Energy Snack-kakao unik!
Energy Snack Cocoa er PurePower sin mest solgte energibar, med en smak som minner om havregrynkuler.

Energy Snack Cocoa er en innovativ energibar som fyller din energilager med både komplekse og enkle karbohydrater, som kan brukes før, under eller etter trening.
kr 29
Med Energy Snack Caramel / Peanut får du:

En deilig matbit med karamell og peanøttsmør

En god energikilde med rask og god effekt.

En praktisk energibar som er lett å spise

Perfekt for det raske energitilskuddet for deg som sykler, løper, svømmer eller bare elsker smaken av karamell og peanøttsmør.
kr 29
PurePower Pre Workout (PWO) Shot sikrer deg en umiddelbar energiboost.

- Inneholder 200 mg. Koffein pr. enhet.

Trener du seriøst får du selvsagt mest mulig ut av treningen. Du øker sjansene for det med et PWO-skudd fra PurePower.

Et Pre Workout Shot kan også sørge for at du faktisk kommer deg til treningsøktene – spesielt om kvelden. For tidlig etter å ha tatt Pre Workout Shot, føler du at du får mer energi. Da blir det lettere å reise seg fra sofaen, ut døren og inn i treningsstudioet – eller ut i møkkaværet.

Samtidig blir du mer opptatt av å presse deg selv optimalt under treningen, og får mer mental energi til det.
kr 29
Er du også gal etter colasmak?En gel kan faktisk smake så godt at du nyter den!

Med sitt innhold på 10 g sukkerarter og totalt 23 g karbohydrater pr gel, ENERGY GEL gir deg et konsentrert inntak av både enkle og komplekse karbohydrater.KARBOHYDRATER bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening, noe som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen. Den gunstige effekten oppnås ved å innta karbohydrater fra alle kilder ved et totalt inntak på 4 g pr. kg kroppsvekt i doser innen de første 4 timene og senest 6 timer, etter svært intensiv og/eller langvarig fysisk trening som fører til muskeltretthet og utarming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.
kr 29
Sorter etter Clear All