Du har ingen varer i handlekurven.

Real Turmat

Filtre
elementer per side
Het gryte med tomat og bønner.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 105
Havregryn, fullkorn og tørket frukt.

Frokost er dagens viktigste måltid. Våre frokoster inneholder både frukt og korn som er rike på fiber. Den smakfulle sammensetningen gir deg en god start på dagen. Smaker godt, selv med kaldt vann. Posen inneholder 350 gram ferdiglaget måltid. Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett vann (2,4 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 3 minutter.
kr 69
Kebab på nordnorsk - sterk kylling og mye smak.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 105
Nå med nytt kjøtt! Sødmefull og heftig gryte med ris og ananas. For de som er glad i litt ekstra godt krydret mat.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,7 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 105
Tradisjonell norsk husmannskost.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 125
Italiensk kjøttsaus med tomat og hvitløk.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 105
Inspirert av det amerikanske kjøkken.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,8 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Holdbarhet Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 109
En smak av den arktiske villmarken.

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter. Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
kr 130
Sorter etter Clear All