Du har ingen varer i handlekurven.

Salomon

Filtre
elementer per side
Vår vellkjente ryggplate i nytt design spesielt for barna. Integrert i en vest for god passform og med nyrebelte som sørger for at platen sitter der den skal.
Flexcell Pro vest er designet for bruk sommer som vinter og med sitt pustende mesh materiale ventilerer den godt også om sommeren.
kr 1 000
Pustende og fleksibel kroppsbeskyttelse til junior med støtdemping, for god sikkerhet og komfort. Med FLEXCELL har du god bevegelsesfrihet og den holder luften i bevegelse rundt beskyttelsen. Dette er en ryggbeskyttelse som er så behagelig at du glemmer at du har den på.
kr 1 000
Pustende og fleksibel kroppsbeskyttelse til herre med støtdemping, for god sikkerhet og komfort. Med FLEXCELL har du god bevegelsesfrihet og den holder luften i bevegelse rundt beskyttelsen. Dette er en ryggbeskyttelse som er så behagelig at du glemmer at du har den på.
kr 1 050 kr 1 500
Grom alpinhjelm er en veldig lett junior hjelm med tilpasset justeringssystem som passer enhver hodeform. Airflow ventilasjonssystem gir optimal klimastyring.
kr 420 kr 700
Husk er en hjelm for de som er på ski i ferier og noen helger i året, men alikevel vil ha sikkerhet i fokus. Med ESP 4D Teknologi og komfortabel passform får du det du ønsker i denne hjelmen.
kr 840 kr 1 200
Prolink Pro Skate bindinger er laget for å få det beste ut av Salomon skiene dine. Meget lett å ta av og på!

Det lave tyngdepunktet setter kraften der du trenger den, nemli rett i skyvet.

Kompaibel med Prolink®, NNN® & Turnamic® boots.
kr 520 kr 650

Salomon Prolink Race Junior Skate NNN bindingen er montert i den optimale posisjonen for å få mest mulig ut av Salomon-ski. Den lave forbindelsen til ski / binding gir kraft rett ved siden av ski for maksimal overføring og følelse.

Det kan også utvides for barn og juniorer. Kompatibel med Prolink®, NNN® og Turnamic® støvler.
kr 500 kr 650
Prolink Race Skate-binding er montert i optimal posisjon for å få mest mulig ut av skien. Den lave forbindelsen til ski / binding gir kraft overføring for maksimal kontroll og følelse. Kompatibel med Prolink®, NNN®, Turnamic® støvler.
kr 600 kr 800
Sorter etter Clear All