Du har ingen varer i handlekurven.

Sks

Filtre
elementer per side
SKS MUDROCKER FRONT-skjerm laget av kraftig slagfast plast holder fokus på stien-og gjørmen utenfor ansiktet ditt. Skjermen kan raskt monteres på gaffelbroen med gummierte, malingvennlige krok- og sløyfefester eller kabelbindere, og kan fjernes så raskt. MUDROCKER kan også monteres permanent med en spesiell adapter hvis det er tråder på gaffelbroen.
kr 419
Den beste løsningen for alle hendelser: SKS-støtteskjermen av kraftig slagfast plast i svart, mattglanset design er integrert på bakhjulet på en slik måte at rammen og hjulet danner en enhet. Den meget lange støtbeskyttelsen avleder perfekt smuss og sprayvann. En annen fordel: MUDROCKER er også egnet for sykler med full fjæring og terrengsykler med Vario setepinne. Den er montert på setestengene på den bakre gaffelen med gummibelagt krok og sløyfe. Den myke, kileformede puten i festebrakettene beskytter rammen, kan roteres og brukes i to forskjellige stillinger for høydejustering. På denne måten kan avstanden til dekket justeres perfekt.
kr 499
Nykommer i sykkelfamilien: VELOFLEXX 65 29'' skjermsett laget av slagfast høyytelsesplast kombinerer stabiliteten til en fast skjerm med fleksibiliteten til en clip-on skjerm. Med VELOFLEXX-broen kan bakhjulsbeskyttelsen festes på toppen av setestaget ved hjelp av gummistropper uten verktøy. Dersom det er tverrstang mellom setestagene til tross for skivebremser, må avstanden mellom dekket og tverrstangen være 30 mm slik at sykkelen er kompatibel med VELOFLEXX-skjermen.
kr 529
SKS Mudguard X-Blade Dark 29 Rear 29"

Høykvalitets 2-komponent skjerm for MTB med dekk opp til 3" bredde

Passer også til 27,5+
kr 329
Klassisk Shockboard i XL størrelse.
Denne skjermen passer det meste av dempere (opp til 2,5" dekk").
kr 269
Sorter etter Clear All