Du har ingen varer i handlekurven.

Topeak

Filtre
elementer per side

Oppdag DeFender™ M1 fra vår leverandør, designet for å passe sømløst med alle standard gafler, inkludert de med bakovervendt bro-design.

Denne skjermen tilbyr en unik og praktisk hurtigutløsningsfunksjon som integrerer skjermen foran på sykkelen din.
Med et høypolert underside og robust plastmateriale, er DeFender™ M1 det ideelle valget for syklister som ønsker optimal beskyttelse og stil under sine turer.

kr 279

Meget brukervennlig sykkelkurv med bærehank. Kurven har et praktisk design som gjør den enkel å bruke og bære med seg. Den har også et Quick Click-feste, som gjør at du kan ta av kurven på et blunk. Dette gjør at du enkelt kan ta med deg kurven når du forlater sykkelen.

Kurven passer perfekt til sykler med styrer som har en diameter på mellom 25,4 og 31,8 mm. Kurven er også kompatibel med elsykler som bruker Bosch og Shimano Steps system. Dette gjør den til en allsidig kurv som kan brukes på en rekke forskjellige sykler.

kr 599

Denne aluminiumskurven er den ideelle løsningen for å bære bagasje på sykkelturer. Med en kapasitet på hele 23,44 liter er det nok plass til alt du trenger, og den er spesielt praktisk for shoppingturer.

Kurven er laget av sveiset metall av høy kvalitet som garanterer lang levetid og god beskyttelse av lasten din. Den er også utstyrt med et praktisk bærehåndtak, slik at du kan ta den av sykkelen og ta den med deg hvor som helst.

kr 449

DeFender™ RX (bakskjerm) fra Topeak er det ideelle valget for lett og holdbar beskyttelse mot gjørme på våte og sølete turer.

Takket være en rask låsemekanisme, kan DeFender monteres og fjernes på sekunder. En høypolert underside forhindrer oppsamling av skitt og gjør rengjøringen enklere.

kr 349

Defender Skjermsett: Oppdag suveren beskyttelse med Defender Skjermsett, en favoritt blant terrengsyklister.
Dette settet, som inkluderer både M1 og XC11-modeller, er designet for å passe perfekt til 29" terrengsykler.

Med et robust Quick Release-feste tilpasses frontskjermen enkelt til alle standard forgaffler.
Skjermene er fremstilt av et høykvalitets, fleksibelt materiale som ikke bare øker holdbarheten men også holder seg rent takket være en høypolert underside som motstår smuss.

Med Defender Skjermsett fra leverandøren kan du glede deg over en bekymringsfri sykkeltur under alle forhold.

kr 629

Topeak Tri DryBag er den perfekte løsningen for å få rask tilgang til energibarer, telefon eller lommebok mens du sykler. Denne baggen monteres enkelt på overrøret og holder alt du trenger innen rekkevidde.

Bagen er vanntett og har polstrede sidevegger som gir beskyttelse mot regn, søle og støt. Med en kapasitet på 0,6 liter, har du nok plass til å lagre det viktigste mens du er på farten. Tri DryBag har en praktisk glidelåsåpning som gir rask og enkel tilgang til innholdet.

kr 299
Lytt til din indre stemme av eventyr. Pakk sammen utstyret, sett deg på sykkelen og kjør den episke stien. BackLoader er en setebag med stor kapasitet spesialdesignet for bikepackers og gir en strømlinjeformet måte å bære utstyr uten behov for et bakre stativ. Konstruert av lette, svært vannavstøtende og slitesterke materialer, monteres og fjernes raskt. Det oppgraderte setefestesystemet, i forbindelse med kompresjonsstropper, reduserer pendeleffekten forbundet med store nyttelaster bak, og gir en komfortabel tur for de lange milene. En lett tilgjengelig vanntett innerpose er inkludert for å holde innholdet helt tørt.
kr 1 099
En kompakt roll-up med tre rom og interne organiserer for å holde utstyr og småting pent på plass. Det slitesterke vannavvisende og flekkbestandige belegget holder innholdet tørt og rengjør lett. Sikker stropp gir verktøyfri montering til rammerør, setepinne eller til seteskinner.
kr 449
Sorter etter Clear All