Du har ingen varer i handlekurven.

Topeak

Filtre
elementer per side

Meget brukervennlig sykkelkurv med bærehank. Kurven har et praktisk design som gjør den enkel å bruke og bære med seg. Den har også et Quick Click-feste, som gjør at du kan ta av kurven på et blunk. Dette gjør at du enkelt kan ta med deg kurven når du forlater sykkelen.

Kurven passer perfekt til sykler med styrer som har en diameter på mellom 25,4 og 31,8 mm. Kurven er også kompatibel med elsykler som bruker Bosch og Shimano Steps system. Dette gjør den til en allsidig kurv som kan brukes på en rekke forskjellige sykler.

kr 599

Denne aluminiumskurven er den ideelle løsningen for å bære bagasje på sykkelturer. Med en kapasitet på hele 23,44 liter er det nok plass til alt du trenger, og den er spesielt praktisk for shoppingturer.

Kurven er laget av sveiset metall av høy kvalitet som garanterer lang levetid og god beskyttelse av lasten din. Den er også utstyrt med et praktisk bærehåndtak, slik at du kan ta den av sykkelen og ta den med deg hvor som helst.

kr 449

Joe Blow Sport III er en solid og slitesterk gulvpumpe som passer perfekt til både landevei og mountainbike. Pumpehodet er utstyrt med TwinHead DX som passer til alle ventiler. Pumpens store manometer gir full kontroll og håndtaket er behagelig å bruke. Den har et stålrør og en støpt fot som gir stabilitet og gjør at pumpen kan brukes i flere tiår.

Joe Blow Sport III har blitt en bestselger og er en favoritt blant kundene. Den har blitt testet og kåret til testvinner på www.landevei.no i februar 2022 og har vist seg å holde mål over tid. Hvis du kun skal ha én pumpe i hjemmet, bør det være Joe Blow Sport III.

kr 599

Topeak Tri DryBag er den perfekte løsningen for å få rask tilgang til energibarer, telefon eller lommebok mens du sykler. Denne baggen monteres enkelt på overrøret og holder alt du trenger innen rekkevidde.

Bagen er vanntett og har polstrede sidevegger som gir beskyttelse mot regn, søle og støt. Med en kapasitet på 0,6 liter, har du nok plass til å lagre det viktigste mens du er på farten. Tri DryBag har en praktisk glidelåsåpning som gir rask og enkel tilgang til innholdet.

kr 299
Lytt til din indre stemme av eventyr. Pakk sammen utstyret, sett deg på sykkelen og kjør den episke stien. BackLoader er en setebag med stor kapasitet spesialdesignet for bikepackers og gir en strømlinjeformet måte å bære utstyr uten behov for et bakre stativ. Konstruert av lette, svært vannavstøtende og slitesterke materialer, monteres og fjernes raskt. Det oppgraderte setefestesystemet, i forbindelse med kompresjonsstropper, reduserer pendeleffekten forbundet med store nyttelaster bak, og gir en komfortabel tur for de lange milene. En lett tilgjengelig vanntett innerpose er inkludert for å holde innholdet helt tørt.
kr 1 099
En kompakt roll-up med tre rom og interne organiserer for å holde utstyr og småting pent på plass. Det slitesterke vannavvisende og flekkbestandige belegget holder innholdet tørt og rengjør lett. Sikker stropp gir verktøyfri montering til rammerør, setepinne eller til seteskinner.
kr 449

DeFender TX er et kompakt skjermsett som er spesielt designet for hybridsykler med dekk opptil 700 x 44C. Dette skjermsettet gir deg optimal dekning for å beskytte deg mot gjørme, smuss og vannsprut på turen din.

Skjermsettet har justerbare aluminiumstenger med hurtigkoblingsspak som gir deg en rask og perfekt justering. Det er laget av kraftig plast og har en høypolert underside som forhindrer oppbygging av smuss og gjørme på undersiden av skjermene. DeFender TX er ideelt for hybrid-, pendler- eller citysykler på markedet og passer til de fleste modeller.

kr 599

D-FLASH FS, FRAMSKJERM er en kvalitetsframskjerm laget av polypropylen. Denne framskjermen er designet for å beskytte sykkelen og rytteren mot skitt og vannsprut fra hjulene under kjøring. Den har også et reflekstrykk for økt synlighet i mørke forhold.

kr 199
Sorter etter Clear All