Du har ingen varer i handlekurven.

Tursko Dame

Filtre
elementer per side
Flott tur/hiking sko fra 2469.

Mid høyde gir god stabilitet og komfort. Thinsulate foring og vanntett membran er med på å gjøre dette til en god sko til høst og vinterbruk.

kr 599 kr 1 199
Aku Flyrock Mid GTX er en rask tursko for dynamiske aktiviteter.

Perfekt for terrengeventyr hvor grep, beskyttelse og høy polstring er avgjørende.

Yttersålen har Vibram®-traksknaster med Megagrip og høypolstret og høyrebound EVA-mellomsåle, som gir fantastisk grep og demping.

Den har Dynamic Fit-teknologi som tilpasser skoens hælspenning dynamisk til ditt naturlige steg for å øke komfort og stabilitet.

I tillegg har den AKU Elica Natural Stride System, som fremmer biodynamisk effektivitet.
kr 2 599


Alfa Piggen A/P/S GTX WSvært lett, teknisk tursko med suverent sålegrep og god demping! PIGGEN er en revolusjonerende, lett tursko med suverent sålegrep og god demping. ALFA Air yttermateriale er synonymt med minimalt vedlikehold og god holdbarhet! GoreTex sikrer tørre og komfortable føtter. BOA tilfører enkel og sikker snøring.  • Vekt 275 g pr sko (EU38).

  • Skafthøyde 7.5 cm.

  • GoreTex Extended Comfort membran.

  • Vibram Grip Trail yttersåle.

  • Lett og godt støtdempende EVA mellomsåle.

  • BOA Fit System.Superlett og komfortabel turskoGod støtdemping og suverent sålegrepAlfa Air yttermateriale for enkelt vedlikeholdBOA snøresystemAllsidig tur- og hverdagssko


kr 2 499

Oppdag eventyret med Olympus 5 Hike Mid Gore-Tex, skoen som gir deg ankelstøtte og vanntett beskyttelse for enhver utfordring.

Med GORE-TEX-produktteknologi er du garantert å holde deg tørr uansett elementer. Den grippy Vibram® Megagrip yttersålen sikrer uovertruffen grep på både våte og tørre overflater.

Vår originale FootShape™ Fit tillater føttene dine å spre seg naturlig, noe som gir komfort og stabilitet gjennom lange dager på stien. Nyt utsikten og fortsett å utforske - Olympus 5 Hike Mid Gore-Tex tar seg av resten.

kr 1 999 kr 2 499

Sti-forhold er aldri perfekte, men nå kan du vandre med selvtillit uansett vær i Timp Hiker Gore-Tex. Denne støvelen kommer med den velkjente Altra EGO™ MAX mellomsåle-dempingen og Vibram® Megagrip yttersålen fra Timp sti-løperen. I tillegg er den utstyrt med Gore-Tex vanntett teknologi, testet og bevist for å være holdbart vanntett, vindtett og pustende. En lettvektig overdel, støtte rundt midt-ankelen og lærforsterkninger rundt tåen for ekstra holdbarhet og beskyttelse. Fortsett å bevege deg slik du er ment å gjøre. Timp Hiker Gore-Tex gir deg en romslig tåboks og null dropp, med en sikker midtfot. Vanntett, med godt grep, og komfortabel?! La regnet falle. Vi fortsetter bare å vandre.

kr 1 899 kr 2 199

Oppdag topp ytelse på stien med Aequilibrium Hike GTX, den ideelle turskoen for utforskning av variert terreng med tung oppakning. Dette er et produkt fra leverandøren som garanterer at føttene dine forblir tørre og komfortable, takket være de Bluesign®-sertifiserte Gore-Tex® Extended Comfort-membranene.

Skaftet på støvelen er utformet med en praktisk liten mansjett øverst som effektivt hindrer snø og skitt i å trenge inn. I tillegg tilbyr La Sportiva 3D Flex System enestående naturlig fleksibilitet i ankelleddet, perfekt for krevende terreng, mens den fortsatt opprettholder nødvendig støtte.

Støvelens unike sålepakke balanserer slitestyrke med lav vekt, og sikrer dermed enestående gåegenskaper uten å tynge deg ned.

Nyt hvert skritt i Aequilibrium Hike GTX, designet for den eventyrlystne som ikke vil gå på kompromiss med kvalitet eller komfort.

kr 4 499

Utforsk stier og terrenget med La Sportiva TX 5 GTX Low Hikingsko,
din robuste følgesvenn laget for eventyr. Denne lavprofil turskoen er konstruert av slitesterkt Nubuck-skinn og utstyrt med en robust gummirand for ekstra beskyttelse. Med Gore-Tex® membranen er dine føtter sikret å være tørre og komfortable, takket være sin vanntetthet og overlegne ventilasjon.

En finjustert lissesystem sørger for en skreddersydd passform, optimaliserende volumtilpasning for enhver fot. Komforten fortsetter med en injisert EVA-mellomsåle, som sammen med STB Control-kilene, gir enestående demping og stabiliserende støtte.

TX 5 Low GTX er kronet med en Vibram® MegaGrip undersåle, kjent for sitt formidable grep på variert underlag. Impact Brake System forbedrer dette grepet ytterligere og gir deg sikkerhet på hvert skritt, uansett terrenget.

kr 4 049
En lett tursko i skinn og med Gore-Tex®.

La Sportiva TX 5 GTX er en lett tursko i Nubuck-skinn, godt egnet til turer i skog og mark, backpacking og tekniske anmarsjer. Skoen kommer med Vibram® Mega-Grip-undersåle med Impact Brake System, for godt grep på underlaget. Mellomsåle med injisert EVA, for god demping, og STB Control System-kiler på sidene for god stabilitet.

Den kommer med La Sportiva 3D Flex-system, som gjør at skaftet flekser naturlig med ankelleddet og sørger for maks komfort under hele turen. TX 5 GTX er lett og komfortabel å ha på, og veier kun 460 gram.
kr 3 499
Ny, oppdatert utgave av den populære Ultra Raptor-modellen.

Ultra Raptor II GTX er en oppdatert utgave av den populære turskoen. Den nye utgaven tar med seg alle de kjente og kjære egenskapene til forgjengeren, men kommer blant annet i ny design og med økt slitestyrke på overdelen.
Ultra Raptor II GTX er en lett tursko med god demping og god støtte, utmerket til lette fjellturer på sti og turer i skog og mark. Skoen kommer med Gore-Tex®-membran og undersåle med La Sportivas mykeste gummiblanding, noe som gir skoen utrolig godt grep, både på vått og tørt underlag.
kr 1 999 kr 2 899
Sorter etter Clear All