Du har ingen varer i handlekurven.

Vølkl

Filtre
elementer per side

Oppdag gleden av å stå på ski med Racetiger Jr - den ideelle ski for barn. Med sin lette vekt og avanserte konstruksjon gir den en perfekt balanse mellom ytelse og komfort. Den unike rocker i tupen sørger for smidige svinger, mens det fleksible bindingssystemet gir en sømløs skiopplevelse.

Laget spesielt med tanke på unge skiløpere, er denne ski lett å kjøre og svært stabil, slik at barnet ditt kan føle seg trygt og selvsikkert på bakkene.

kr 2 200 kr 3 099

Völkl MANTRA JUNIOR 2024


Juniorversjonen av Mantra - uten Titanal-lag for lettere skiløpere.


Med en midjemål på 86 mm gir Mantra JR rikelig med flyteevne selv i mykt snødekke, men er leken i alle off-piste miljøer takket være en full-sensor trekkjerne for jevn fleksibilitet og en tip- og hale rockerprofil. I motsetning til voksenmodellen kommer denne skien uten et Titanal-lag, da yngre skiløpere mangler den nødvendige vekten for å dra nytte av denne funksjonen. Mantra JR tilbyr derfor nøyaktig de håndteringsegenskapene du forventer - optimalt tilpasset målgruppen.

kr 2 799 kr 3 499
Racetiger Jr er en fantastisk ski til barn.

Bindinger er inkludert i prisen.

Den er lett, har en avansert konstruksjon med rocker i tupen, og et meget fleksibelt bindingssystem.
kr 2 200 kr 2 899

Ser du etter den perfekte skien for ditt barn? Racetiger Jr er mer enn bare en ski; det er en opplevelse i seg selv.

Designet for å være lettvektig, sørger denne skien for at barnet ditt kan nyte vinteren uten bekymringer. Med sin avanserte konstruksjon og rocker i tupen, vil barnet ditt føle seg som en ekte proff på bakken. Det fleksible bindingssystemet gir også ekstra sikkerhet og komfort.

kr 2 079 kr 2 599
Rise Above 88 er en lett allround toppturski.

Rise Above 88 er en lett allround toppturski. 88mm under foten gjør at den er enkel å klatre og traversere med. 3 Radius innsvinget med kort radius under fot og åpen radius foran og bak gjør det enkelt å variere svingstørrelsen, og er tilgivende i vanskelig snø.

Den er rask fra kant-til-kant, og den takler alle snøforhold. Tiprocker gir god flyt og gjør skien tilgivende og morsom. Skien har en avansert trekjerne som sikrer godt isgrep og dynamisk flex. Kan leveres med ferdigkuttet fell.
kr 4 899 kr 7 499
Rise Above 88 W er en lett allround toppturski til dame.

Rise Above 88 W er en lett allround toppturski til dame. 88mm under foten gjør at den er enkel å klatre og traversere med. 3 Radius innsvinget med kort radius under fot og åpen radius foran og bak gjør det enkelt å variere svingstørrelsen, og er tilgivende i vanskelig snø.

Den er rask fra kant-til-kant, og den takler alle snøforhold. Tiprocker gir god flyt og gjør skien tilgivende og morsom. Skien har en avansert trekjerne som sikrer godt isgrep og dynamisk flex. Kan leveres med ferdigkuttet fell.
kr 4 899 kr 7 499
Rise Beyond 96 er de perfekte allround toppturskiene.

Rise Beyond 96 er de perfekte allround toppturskiene. 96 mm under foten, kombinert med tiprocker som gir fantastisk flyt uten å være krevende i lange traverser. 3 Radius innsvinget med kort radius under fot og åpen radius foran og bak gjør det enkelt å variere svingstørrelsen, og er tilgivende i vanskelig snø.

Skiene har vanlig spenn i mesteparten av lengden, som gjør den enkel å trygg å klatre med. Trekjerne gir fantastiske kjøreegenskaper, uansett føre. Moderat tapering gjør skiene ekstra lettkjørte og morsomme. Kan leveres med ferdigkuttede Smart Skinclip feller.
kr 5 249 kr 7 999
Sorter etter Clear All