Du har ingen varer i handlekurven.

Vittoria

Filtre
elementer per side

Vittoria Dekk Road Rubino Pro Endurance 28-622 er designet for intensiv trening, men er like godt egnet for konkurranser. Rubino Pro bygger på den standard Rubino-plattformen ved å benytte den samme eksklusive 3C Graphene gummiblandingen, som gir lang levetid, punkteringsbeskyttelse og presise kjøreegenskaper. Dette dekket bytter ut standard kanttråd med en foldbar kanttråd for å redusere vekten. Rubino Pro har lenge vært en favoritt for både trening og racing, og med tillegg av Graphene-teknologi er dekket mer allsidig enn noensinne!


kr 499

Vittoria Fat & Plus 27,5 x 3.00-3.50" Presta Slange er laget av høykvalitets butyl, noe som sikrer solid punkteringsbeskyttelse og pålitelig ytelse. Denne slangen er spesielt designet for å være en perfekt match med Vittorias Fat & Plus størrelse dekk, og er ideell for syklister som krever ekstra volum og pålitelighet fra sine slanger. Med en Presta-ventil og en ventillengde på 48mm, tilbyr denne slangen enkel oppblåsing og vedlikehold, og er en viktig komponent for alle fatbike- eller plus-size sykkeloppsett.

kr 99
Den e-sykkelspesifikke versjonen av Vittoria's populære by- og turkjøring dekk maksimerer rekkevidden og forlenger batterilevetiden, samtidig som den leverer den pålitelige ytelsen du forventer.
kr 479
Godt og slitesterkt hybrid dekk fra Vittoria.
kr 279

Vittoria Dekk City Randonneur Tech 50-622/700x48c Rigid Refl G2 er et by- og touringdekk forsterket med grafen, designet for å levere ytelse og holdbarhet. Dette dekket er tilgjengelig i både 700c og MTB-størrelser, og har et klassisk bydekk mønster med subtil siping som gjør det ideelt for vått vær. Grafenforbindelsen er ikke bare reguleringsgodkjent for e-sykkelbruk, men den ruller også raskt, og når den brukes på en e-sykkel, forlenger den batterilevetiden. Reflekterende stripe langs sideveggen øker synligheten for møtende trafikanter, mens Solid Shielding punkteringsbeskyttelseslaget gjør punkteringer til noe av fortiden. Som alle Vittoria Tech Series-dekk, kombinerer dette dekket ytelse og holdbarhet for enestående verdi.

kr 479

Vittoria Dekk City Urbano 47-622/700X47C Reflex er et robust bydekk designet for lang levetid og pålitelighet. Med sitt moderne slitebanedesign kombinerer Urbano tidstestede konsepter med en moderne eleganse som forbedrer både ytelse og stil. Det tidløse V-sporet øker grep når dekket lenes inn i svinger, samtidig som det forbedrer ytelsen i vått vær og reduserer rullemotstand. Urbano er designet for langvarighet og tilbyr pålitelighet for lange strekninger. Tilgjengelig i en rekke bredder, finnes det garantert en Urbano som passer for deg.

kr 279
Vittoria Agarro er designet for å ta deg dit du ønsker og tilbake, med en profil som gir ekstra grep mot Vittoria sine XC dekk og mindre knaster enn røffe endurodekk. Agarro har tatt de beste egenskapene fra populære Martello, Barzo og Gato. Med det kommer Agarro proppet av velprøvd teknologier fra Enduro og XC segmentet. Denne kombinasjonen av ytelse er ideel for stisykling ettersom Agarro tilbyr godt grep og effektivtet i variert vær.
kr 499 kr 879

Vittoria Dekk MTB E-Mazza 27.5x2.6 Fold G2 er spesielt designet for enduro e-sykler og setter nye standarder for ytelse på blandet terreng. Med et aggressivt profil og rikelig siping, tilbyr dette dekket eksepsjonell trekkraft uten å gå på bekostning av hastigheten. Graphene 2.0-forbindelsen reduserer rullemodstanden, noe som øker rekkevidden og batterilevetiden. En progressiv sipe-bredde gir taktilt grep på knottflaten, samtidig som den bevarer fart og grep. Enten det brukes foran eller bak, gir e-Mazza’s innovative trådmønster og Vittorias proprietære 4C-forbindelsesprosess eksepsjonell kontroll under svinging og bremsing, samtidig som den opprettholder en stabil ytelse over et bredt spekter av terrengtyper.

kr 499 kr 799
Sorter etter Clear All