Du har ingen varer i handlekurven.

Wilson

Filtre
elementer per side
Tennis shorts til junior med store lommer
kr 280 kr 350
Wilson Tennis Ball Pick Up Tube.

Ideell for rydding på banen.
Har plass til hele 18 baller (Tennis eller Padel).
Med stropp for enkel bæring.
kr 599
Bela Small Duffel bag til padel er en del av Wilson x Bela debutkolleksjon, og gir et pålitelig alternativ for padelspillere som vil ha en praktisk veske.
kr 650

Utforsk Wilson Blade 100 V9 Tennis Racket, en forbedret versjon av den legendariske Blade-serien som tilbyr skarpere og mer stabil ytelse, ideell for konkurransespillere som søker ultimat kontroll og følelse. Med nesten 20 års dominans på tennisbanen, fortsetter Wilsons Blade ytelsesracketter å være det foretrukne valget for seriøse spillere.


Blade 100 V9 fanger oppmerksomhet ikke bare med sin iøynefallende Emerald Night finish, men også med sin finjusterte ytelse. Med en patentert FORTYFIVE° karbonkonstruksjon som øker fleksibiliteten og stabiliteten, gir denne racketen den karakteristiske følelsen som Blade er kjent for. Det noe tyngre rammen og det åpne 16x19 strengemønsteret gir avanserte spillere muligheten til å generere all kraften de trenger, samtidig som de har tilgang til ødeleggende spinn.

kr 2 800
Blade 100L pakker signaturteknologien og funksjonene til den nye Blade V7.0-serien i en lettere, mer manøvrerbar ramme enn tidligere.
Med bare 285g ustrengt vekt, bør alle som vil ha en lettere ramme med innslag av ekstra racketfleksibilitet, stabilitet og ballfølelse, gi denne racketen en sjangse.

Utvalgte teknologier inkluderer FeelFlex, en karbonkartlegging plassert på strategiske punkter i hele rammen for bedre å utfylle den moderne, vertikale svingen, og en Top Grip Taper for å gi tohånds bakhåndentusiaster et mer optimalt grep for topphånden.
kr 2 200
Blade 100L v8 gir dynamiske vibber takket være dristig, fargeskiftende farger, og laster de teknologiske innovasjonene til Blade v8-serien i en lettere og mer manøvrerbar ramme.

To innovasjoner definerer utviklingen av denne rammen: FORTYFIVE ° gir økt fleksibilitet og stabilitet gjennom en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, mens DirectConnect kobler karbonfiberhåndtaket til endehetten for forbedret følelse og vridningsstabilitet.

Ivrige fans av Blade-serien som leter etter et litt armvennligere alternativ, vil sette pris på den lette, tilkoblede følelsen som denne rammen gir.
kr 1 820 kr 2 600
Den letteste og mest manøvrerbare racketen i Blade v8-serien, Blade 100UL v8 er det lettere svaret for tennisspillere som vil ha en følelse av kontroll fra racketen sin.

Denne rammen er utstyrt med FORTYFIVE ° og DirectConnect for å øke fleksibiliteten, stabiliteten og den generelle følelsen for hver svingning.

Overgangsspillere og alle med en historie med albue- eller skulderplager bør gi denne rammen en test, spesielt hvis svingbanen etterligner den moderne, vertikale banen som vanligvis brukes i dagens spill.
kr 1 750 kr 2 500

Opplev neste generasjon av presisjon med Wilson Blade 98 (16x19) V9 Tennis Racket, den ideelle racketen for erfarne spillere som søker ultimat kontroll og følelse. Wilsons Blade-serie har dominert i nesten 20 år og fortsetter å være favoritten blant engasjerte konkurrenter som verdsetter stabilitet, kontroll og en overlegen spillopplevelse.


Blade 98 (16x19) V9 byr på en skarpere og mer stabil respons, som gir en intens følelse av å være mer tilkoblet til ballen. Racketen har en nydelig ny matt finish i Emerald Night Green, forsterket med flettet grafitt + basalt i rammen og en DirectConnect karbonfiberhåndtak for økt torsjonal stabilitet. Dens åpne strengemønster tilbyr en mer tilgivende respons, og leverer konsistente, spinnvennlige slag hver gang.

kr 2 900
Sorter etter Clear All