Du har ingen varer i handlekurven.

Wilson

Filtre
elementer per side
Tennis shorts til junior med store lommer
kr 350
Wilson Tennis Ball Pick Up Tube.

Ideell for rydding på banen.
Har plass til hele 18 baller (Tennis eller Padel).
Med stropp for enkel bæring.
kr 450
Wilson Bela Elite Padel Racket.
Designet for legenden Fernando Belasteguin.

Den har veldig lignende egenskaper som Bela Pro, men med noen forskjeller:

Den er litt lettere og mer håndterbar og kjernen er mer fleksibel og har derfor litt mer kontroll, dette er på grunn av kjernen i Soft Eva Foam, for en behagelig følelse med imponerende støtdemping.

Med pilgrepet på overflaten hjelper den deg å øke effekten på slagene dine.
kr 2 275 kr 3 250
Bela Junior inspirerer unge spillere til å nå toppen av sporten.

Meddesignet av padellegenden Fernando Belasteguin, har denne padel racketen en kortere lengde og lettere vekt for å gi aspirerende juniorspillere en overlegen blanding av spillbarhet, komfort og kraft mens de utvikler spillet sitt.

Andre kjennetegn inkluderer Arrow-Grip-tekstur på overflaten for ekstra spinn og en unik håndleddssnor som har "Un Belasteguin Nunca Se Rinde" over stroppen, oversatt som "A Belasteguin Never Gives Up."
kr 910 kr 1 300
Bela Small Duffel bag til padel er en del av Wilson x Bela debutkolleksjon, og gir et pålitelig alternativ for padelspillere som vil ha en praktisk veske.
kr 550
Den mest spillbare Padel racketen fra Wilsons helt nye Fernando Belasteguin-kolleksjon, Bela Team tar sikte på å forbedre spillet ditt mens du også ser bra ut.

Hovedteknologien inkluderer et vevd glassfibermateriale for ekstra stabilitet, overflatestruktur i pilemønster for økt spinn og et glatt design fremhevet av infrarøde aksenter og Belas signatur på rammen.
Med en inspirerende historie om å overvinne skade og alle odds for å bli en av de største spillerne gjennom tidene, ønsker Bela å inspirere den uutnyttede legenden i deg.

Racketen inkluderer håndleddstropp med teksten "A Belasteguin Gives Never Up" i datterens spanske håndskrift, en kilde til inspirasjon for Bela da han møtte sine mest utfordrende hindringer både på og utenfor banen.
kr 1 499 kr 2 200
Blade 100 v8 tilbyr Blades signaturfølelse sammen med en utmerket blanding av dynamisk design, kraft og kontroll for konkurrerende spillere.

Utstyrt med helt nye FORTYFIVE°, en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, gir denne racketen noen flere grader av fleksibilitet og stabilitet fra sin forrige versjon for å skape utmerket følelse.

Med en litt tykkere ramme enn andre Blade-modeller for mer kraft og en unik fargeskiftende elastisk finish som varierer mellom nyanser av grønt og kobber.

Denne racketen skrur både utseende og ytelse opp på neste nivå.
kr 2 850
Blade 100L v8 gir dynamiske vibber takket være dristig, fargeskiftende farger, og laster de teknologiske innovasjonene til Blade v8-serien i en lettere og mer manøvrerbar ramme.

To innovasjoner definerer utviklingen av denne rammen: FORTYFIVE ° gir økt fleksibilitet og stabilitet gjennom en patentbeskyttet karbonkonstruksjon, mens DirectConnect kobler karbonfiberhåndtaket til endehetten for forbedret følelse og vridningsstabilitet.

Ivrige fans av Blade-serien som leter etter et litt armvennligere alternativ, vil sette pris på den lette, tilkoblede følelsen som denne rammen gir.
kr 2 500
Sorter etter Clear All