Du har ingen varer i handlekurven.

Wilson

Filtre
elementer per side
Wilson Accent Lt Padel er et nytt og spennende tilskudd til Wilsons padelracketkolleksjon. Den lette versjonen i Accent-serien, Accent LT, er perfekt for nybegynnere eller fritidsspillere som ønsker en padelracket som er lett å svinge og gir komfortabel kraft.

Racketen har et strategisk vevd lag av karbonfiber i fronten, noe som forsterker kraften. Teknologier som Soft EVA Foam, Teardrop Shape og Amplified Face komplementerer disse egenskapene.

Inkluderer også en avtakbar håndleddsrem slik at spillere kan bytte dem ut når som helst under trening eller kamp.
kr 2 350
Wilson Accent Padel er en padelracket som passer for et bredt spekter av spillere på alle nivåer.

Denne racketen gir god kraft i slaget, noe som gjør den til et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne spillere.

Med sin dråpeform og lettspilte design, er dette en racket som virkelig leverer på banen.
kr 2 000
Tennis shorts til junior med store lommer
kr 280 kr 350
Wilson Tennis Ball Pick Up Tube.

Ideell for rydding på banen.
Har plass til hele 18 baller (Tennis eller Padel).
Med stropp for enkel bæring.
kr 599
Wilson signaturmodell, Bela Elite V2.5, tilbyr imponerende kraft kombinert med komfort. Denne racketen er designet for konkurransespillere som ønsker å dominere hvert poeng.

Den elegante designen inkluderer vevde karbonfiberlag over en myk EVA-skumkjerne, noe som gir en komfortabel og uanstrengt kraft.

Racketens Spin Effect-teksturerte overflate forbedrer ballgrep, noe som gir mer konsistent og pålitelig spinn. En innovativ hullboringsteknikk øker også gripet, selv om du ikke treffer ballen i sweet spot. Andre forbedringer inkluderer ekstra hakk i halsen for komfortabel tofatsgrep og en klar støtfanger som forlenger ramme- og malingsvarigheten. Argentinske proff Fernando Belasteguins signaturlinje er inspirert av hans uovertruffene vilje til å forbedre spillet sitt og motivasjon for alle spillere til å utnytte sitt eget ubegrensede potensial.
kr 2 350
Dette er den letteste padelracketen i verdenseneren Fernando Belasteguins signaturlinje. BELA LT V2.5 leverer konkurranseklare ytelser i et design som er fylt med hans mesterskaps-DNA.

Konstruksjonen legger til rette for armvennlig spillbarhet ved å kombinere en Soft EVA Foam kjerne med et vevet lag av karbonfiber på overflaten, som gir dempet, komfortabel kraft ved hvert slag.

For å forbedre følelse og spillbarhet ytterligere, har padelracketen et nøye utformet mønster av hull og en utvidet sweet spot som gir konsistent respons over hele overflaten. Padelens overflate er også teksturert for å produsere pålitelig spinn, noe som er et must for konkurranseorienterte spillere som søker en fordel. Den har også Shock Shield-grep og et innebygd håndleddsstropp for ultimat komfort. Andre oppgraderinger inkluderer ekstra hakk i halsen for en behagelig følelse for den andre hånden og en klar kantbeskytter for å forlenge ramme- og malingsholdbarheten.
kr 2 800
Samarbeidet med tidligere verdensener Fernando Belasteguin, gjør at Bela Pro V2.5 gir enhver spiller som ønsker å være best en mulighet til å bruke hans favoritt padelracket. Inspirert av hans utrettelige dedikasjon til sporten og hans ustoppelige vilje til å vinne, tilbyr Bela Pro topp ytelse med avansert teknologi som er ideell for avanserte spillere som ønsker å dominere poengene.

Med en forbedret sweet spot og en jevn følelse, er rammen integrert med Firm EVA-skum og Primero Carbon, noe som gir en kraftig kombinasjon av kraft og respons. Spin Effect tekstur genererer jevn spinn, mens et gjennomtenkt designet hullmønster opprettholder enhetlig respons over hele racketens flate. Andre oppgraderinger inkluderer ekstra hakk i halsen for en behagelig følelse med to hender og en klar støtfanger for å forlenge rammens og malingens holdbarhet.
kr 3 500
Bela Small Duffel bag til padel er en del av Wilson x Bela debutkolleksjon, og gir et pålitelig alternativ for padelspillere som vil ha en praktisk veske.
kr 650
Sorter etter Clear All